Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Mitt Modeliv

Något som jag går och smågrubblar på just nu är…

Om jag ska packa ner mina stuprörsjeans för en stund.

 

Inte för att skryta men jag är riktigt bra på…

Jag är en riktig idéspruta och hade alla gått igenom hade jag uppskattningsvis haft över hundra företag och tusen produkter vid det här laget.

 

Det mest onödiga jag spenderat pengar på är…

Massage när man får en massör som missat poängen med att låsa upp knutar inte sker via smekningar. Har även en getpäls hängandes i garderoben som är otroligt fin på andra men passar inte mig. Har dock nytt hopp för den i år nu när jag klippt håret kortare. Alla ska vi dras med något ångestköp, men det är också mitt enda i dagsläget.

 

Jag trivs bäst att gå klädd i…

Mina svarta broghues med orange sula från Stella McCartney, en något kort utställd mockabyxa från Zara, en fantastisk duffel från & other stories. Och slutligen en stor mohairtröja från Acne som är några säsonger gammal men jag hittade den i nyskick på Judits för någon månad sen. Just den tröjan, i den färgen, köpte jag faktiskt då den var aktuell i butik men lämnades tillbaka av någon anledning så det var meningen att jag skulle hitta den på ett eller annat sätt igen.

 

Vill du veta mer om mig så klicka här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind