Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Fredag!

img_1695

Randig skjorta från H&M. Foto: Alma Vestlund/Studio Emma Svensson.

 

Mina fredags-inlägg börjar ju bli lite av en rutin. Kan det verkligen vara så att jag fått mig en rutin!!

De här inläggen har en tanke om att du som läsare ska få en liten inblick i en stylists vardag och hur en vecka kan se ut. Den här veckan har jag inte haft någon plåtning. Däremot har det varit lite fittings och prepp inför det, planering inför nästa veckas produktion där jag även hjälper till med casting. Samt lite smålämningar till Metro Mode. Har även signat på mitt nya kontor som jag flyttar in i i April och inför flytten har jag börjat rensa upp ordentligt i rekvisita-förrådet. Så kommer inom kort att lägga upp lite saker som jag ska säljas av här på bloggen!

Det blev även två långa yoga-pass, suttit med i ett diskussionsforum för en stor byrå med deras nya projekt, pressfrukost med Engelberts  Smycken, middag med Cos, lunch med Stylein och lunch med Make it Last i samband med Biolage R.A.W (mer info kommer).

 

Nu ska jag på Acnes herr-presentation och efter det tar jag helg!

x

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind