Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Kings of Convenience

Nu har jag köpt biljetter till Kings of Convenience konsert. Tycker Misread är en av de vackraste låtarna någonsin. Jag minns när jag precis köpt skivan –  satte mig på golvet i lägenheten, lyssnade på låten om och om igen medans tårarna forsade ner för kinderna. Är fortfarande osäker på varför jag grät, men tror det var en kombination av att låten var så fin och att jag själv inte hade hunnit hålla på med musik på flera år (det här var långt innan jag började spela skivor och några år efter jag slutat spela i band). Nog om det, nu kör vi låten istället.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind