Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Kings of Convenience

Nu har jag köpt biljetter till Kings of Convenience konsert. Tycker Misread är en av de vackraste låtarna någonsin. Jag minns när jag precis köpt skivan –  satte mig på golvet i lägenheten, lyssnade på låten om och om igen medans tårarna forsade ner för kinderna. Är fortfarande osäker på varför jag grät, men tror det var en kombination av att låten var så fin och att jag själv inte hade hunnit hålla på med musik på flera år (det här var långt innan jag började spela skivor och några år efter jag slutat spela i band). Nog om det, nu kör vi låten istället.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry