Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Intro

Idag försöker jag tokrensa min garderob, tänker först att allt ska bort men sen när det väl kommer till kritan har jag så svårt att göra mig av med plagg. Varför är det så, varför ska man hamstra på en massa plagg som aldrig ser dagens ljus?

Från det ena till det andra, den här låten är så fin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Rebecka, det var kloka ord. Hade det där sista du skrev i huvudet när jag rensade och det hjälpte så tack! //Pam

  Pamela Bellafesta 2010-12-30 23:06:27
  Svara
 • Jag var likadan innan men sedan hörde jag någonstans någon som sa: ”Jag är inte rädd för att göra mig av med saker, annars kan man aldrig förnya sig.” Och det stämmer ju! Även om jag inte ändrar stil stup i kvarten så tröttnar man ju på sina plagg. Ett tips kan vara att ge bort plaggen till välgörande ändamål (många hemlösa behöver kläder i denna kylan) eller skänka bort dem. Annars kan man sälja på exempelvis Tradera, får man en slant för plaggen är det kanske inte så svårt att göra sig av med dem. Detta funkar i alla fall för mig eftersom jag inte gillar att slänga kläder som är hela bara för att jag tröttnat på dem.

  Ett annat tips när man funderar på om man ska slänga eller behålla ett plagg kan vara att tänka på ifall man hade köpt det om man såg det i en butik nu. Oftast behåller man ju ett plagg bara för att man redan har det…

  Rebecka 2010-12-29 16:25:06
  Svara
 • Kan kanske vara så att man gillar kläderna, men att dem inte sitter bra på? Eller att det helt enkelt är fel färg för en. 🙂

  http://sicastyle.se

  Sica 2010-12-29 13:01:53 http://yourcloset.se
  Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind