Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Minnen

Att göra en ordentlig utrensning i garederoben är lite som att titta i gamla fotoalbum, jag hittar ett plagg som inte blivit använt på åratal och då minns jag exakt när jag senast hade på mig det, vad jag gjorde, vem jag träffade osv.

Här kommer tre minnen:

Är det någon som minns de här plaggen från Rodebjer? Jag  fullkomligt älskade den här modellen och hade en klänning (till vänster) samt topparna i tre olika färger. Klänningen bar jag kvällen för fem år sedan (nyårsafton) när jag blev tillsammans med min gubbe. Det var en mycket speciell kväll.

Toppen till höger bar jag på Kings lanseringsfest (snart sex år sedan) och även under min första modevecka i New York. Jag använder aldrig de här plaggen längre men kan omöjligt göra mig av med dem.

Kommer ni ihåg den här koftan från Acne? Det var ett av deras första plagg som ”alla ville ha”. Själv jobbade jag på Elle när den kom ut och hade absolut inte råd att köpa den, men snälla Pontus på Acne lät mig köpa loss provet. Nu tror jag dock att den får ryka, används alldeles för sällan. Vad tycker ni?

Min mammas gamla jeansskjorta som hon klippt av ärmarna på och broderat in sitt namn och lite annat. Hon bar den jämt som ung när hon var på Ibiza tillsammans med ett gäng andra hippies. Sist jag hade den på mig var på en tillställning på Pontus by the Sea för flera år sedan. Jag och Magrina blev plåtade för Stureplan.se och veckan efter blev jag rankad som ”veckans sämst klädda” av de två stureplansbrudarna som då skrev den listan. Om sanningen ska fram så sved det lite i hjärtat, min mammas fina skjorta. Ska använda den igen i vår och motbevisa östermalmskärringarnas åsikt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Skjortan är helt underbar! Rent hantverk! Apropå modetyckande hit & dit; Du kan helt allvarligt inte ta åt dig av den kritik som kommer från vissa tyckare. Det finns de som skapar och leder modet, och sedan finns det de som följer efter.

  De två Stureplansbrudarna som kommenterade din skjorta kommer aldrig att skapa mode, i bästa fall kommer de att springa någonstans i massan men alltid väldigt långt efter de som bär på originella kläder. Deras åsikter är därmed helt ointressanta, inproduktiva.

  Ankan 2011-01-04 12:21:36
  Svara
 • om du inte vill ha kvar acnetröjan är jag mer än villig att köpa den av dig! Fast det är fruktansvärt fin, så ge den en chans till! gott nytt!

  sarah 2010-12-31 15:28:25
  Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand