Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Pfirter

Hade det inte varit för att jag plåtar imorgon så hade jag gått till Clustret och lyssnat på Pfirter inatt. (Musiken han gör är verkligen sånt jag gillar när det kommer till techno – mörkt men mysigt, hårt men svängigt). Istället sitter jag hemma och försöker lära mig musikprogrammet Ableton, det går inte så bra då jag tappar tålamodet med alla knappar och skit. Måste ta en ordentlig kurs i ämnet så att jag kan komma igång och få ner alla melodier som snurrar runt i mitt huvud.

http://www.youtube.com/watch?v=arj7nygbQQ4&feature=related

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand