Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Pfirter

Hade det inte varit för att jag plåtar imorgon så hade jag gått till Clustret och lyssnat på Pfirter inatt. (Musiken han gör är verkligen sånt jag gillar när det kommer till techno – mörkt men mysigt, hårt men svängigt). Istället sitter jag hemma och försöker lära mig musikprogrammet Ableton, det går inte så bra då jag tappar tålamodet med alla knappar och skit. Måste ta en ordentlig kurs i ämnet så att jag kan komma igång och få ner alla melodier som snurrar runt i mitt huvud.

http://www.youtube.com/watch?v=arj7nygbQQ4&feature=related

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind