Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Canvas The Cat

Imorgon ska jag spela skivor med Calle Dernulf på Hotel Rival. Han kör ett riktigt roligt upplägg där man pratar lite då och då mellan låtarna och spelar in delar av det till en podcast. Tänkte blanda lite halvgammalt och nytt och har därför rotat runt lite i min vinylsamling ikväll.

Jag gillar ju egentligen att spela vinyl så mycket mer än cd men av många anledningar är det inte så ofta jag gör det längre tyvärr.  När jag kollar igenom skiva efter skiva i backarna så är det samma känsla som att bläddra i ett fotoalbum, jag har så starka minnen till så många låtar. Den här till exempel, det var min absoluta favoritlåt under en lång tid och skulle det under den perioden ha börjat brinna i min lägenhet var det den här som skulle räddas. Spelades flitigt på klubben Neu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind