Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling Steam & Go

steamandgo

Det finns en produkt som jag använt den senaste tiden som har blivit en riktig favorit – Philips nya lilla ångstrykjärn Steam & Go. Den är så sjukt praktisk att ha hemma då man ofta snabbt vill kunna stryka till just de plaggen som man ska ha för dagen. Sen använder jag den även om jag ska iväg på något enklare stylinguppdrag och slipper då släpa med mig en stor och klumpig variant.

Nu har jag fått chansen att lotta ut två stycken produkter till er mina kära läsare. Det enda du behöver göra är att motivera här i kommentarsfältet varför just du ska vinna den. Vinnarna dras på måndag.

x

steamandgo2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
61kommentarer
 • Känslan av att lyfta plagget genom att avlägsna vikmärken och skrynklor är beroendeframkallande och extremt tillfredsställande. Att jag dessutom i min lilla etta trycker in vackra plagg i en pyttegarderob – skaver dagligen i min själ. Strykjärnet kan minska den känslan (i väntan på en större lägenhet…).

  Erika 2014-09-17 20:32:28
  Svara
 • Jag är otroligt stolt över mig själv för att jag satte mig i första rum och valde att följa mina drömmar. Så länge jag kan minnas har jag älskat mode, kläder, färg, form och stil. Jag lämnade pojkvän, vänner och famlj för studier och efter 2 tuffa år är jag nu och snuddar vid mitt drömyrke, stylist. Det är tung att ensam försöka kriga sig in på marknaden bland erfarna branschfolk men på lördag stylar jag min andra alldeles egna plåtning tillsammans med ett fantastiskt team. Ibland måste man verkligen nypa sig i armen.

  Men vad är väl en stylist utan denna magiska apparat….

  Johanna Prim 2014-09-08 13:39:22 http://johannalinneaprim.tumblr.com
  Svara
 • Går igenom min tredje ivf-behandling i min förtvivlade längtan efter en bebis och är så ofattbart trött av hormontopparna att allt annat än soffhäng går bort efter en hård dag på jobbet. Försöker hålla humöret och hoppet uppe och visst skulle mitt lyckopiller till garderob göra mig ännu lite piggare när allt utan vidare ansträngning skulle kunna bli slätt och struket också och inte hängas upp halvdant som det blir dessa veckor. Håller tummarna i tävlingen men ännu mer för glada besked på bebisfronten! 🙂 Kram.

  Linda 2014-09-08 08:54:25
  Svara
 • Prylen jag inte visste att jag behövde förrän jag fick två barn! När hinner man (och vill man?…) stryka egentligen? Jag vet inte hur många gånger jag har stått i panik kring midnatt för att stryka till min skrynkliga kontorsoutfit till dagen efter. Det här är ju lösningen 😉 Tack för en bra blogg!

  Tessan 2014-09-08 08:04:04
  Svara
 • Prylen jag inte visste att jag behövde förrän jag fick två barn! När hinner man (och vill man?…) stryka egentligen? Jag vet inte hur många gånger jag har stått i panik kring midnatt för att stryka till min skrynkliga kontorsoutfit till dagen efter. Det här är ju lösningen 😉 Tack för en bra blogg!

  Tessan 2014-09-08 08:04:04
  Svara
 • Hej Pamela!

  Jag vill vinna denna supergrej för att ge den till min sambo. Han är känd i hela vår kompiskrets för att minutiöst stryka alla sina kläder, till och med sina kalsonger.

  Elin 2014-09-07 22:56:13
  Svara
 • Hej Pamela!

  Jag vill vinna denna supergrej för att ge den till min sambo. Han är känd i hela vår kompiskrets för att minutiöst stryka alla sina kläder, till och med sina kalsonger.

  Elin 2014-09-07 22:56:13
  Svara
 • Med en 10-månaders runt benen som vill klättra på precis allt så är inte kombinationen strykjärn och strykbräda det mest optimala som du säkerligen själv upplever just nu. Så nu går jag runt som en skrynklig luffare(lite stylish ändå) och kvar i garderoben hänger fina plagg som inte kan användas pga möjlighet till att få stryka är lika med noll. Jag behöver verkligen denna lilla darling.

  Johanna 2014-09-07 11:30:50
  Svara
 • Med en 10-månaders runt benen som vill klättra på precis allt så är inte kombinationen strykjärn och strykbräda det mest optimala som du säkerligen själv upplever just nu. Så nu går jag runt som en skrynklig luffare(lite stylish ändå) och kvar i garderoben hänger fina plagg som inte kan användas pga möjlighet till att få stryka är lika med noll. Jag behöver verkligen denna lilla darling.

  Johanna 2014-09-07 11:30:50
  Svara
 • Har precis blivit dumpad och när han flyttade ut fick han också med sig strykjärnet… Så att vinna denna hade löst mitt problem med alla skrynkliga skjortor och också piggat upp i allt detta nya, förvirrade tillstånd!

  Hanna 2014-09-07 10:21:20
  Svara
 • Har precis blivit dumpad och när han flyttade ut fick han också med sig strykjärnet… Så att vinna denna hade löst mitt problem med alla skrynkliga skjortor och också piggat upp i allt detta nya, förvirrade tillstånd!

  Hanna 2014-09-07 10:21:20
  Svara
 • Jag har precis börjat mitt nya jobb som doktorand på universitetet och det är så otroligt pinsamt att stå framför 150 studenter eller min min nya chef som alla ser de skrynkliga kläderna jag har på mig för dagen. Klumpen i magen och nervositeten bidrar till att mitt huvud inte kan fokusera på hur jag ser ut på morgonen. Min fina garderob vill gärna förbli skrynkelfri även om min mamma försökt lära mig att stryka cirka 10 gånger, vilket alltid slutar i blöta fläckar på kläderna och att jag ger upp.

  Laura 2014-09-07 09:21:13
  Svara
 • Jag har precis börjat mitt nya jobb som doktorand på universitetet och det är så otroligt pinsamt att stå framför 150 studenter eller min min nya chef som alla ser de skrynkliga kläderna jag har på mig för dagen. Klumpen i magen och nervositeten bidrar till att mitt huvud inte kan fokusera på hur jag ser ut på morgonen. Min fina garderob vill gärna förbli skrynkelfri även om min mamma försökt lära mig att stryka cirka 10 gånger, vilket alltid slutar i blöta fläckar på kläderna och att jag ger upp.

  Laura 2014-09-07 09:21:13
  Svara
 • Som nybliven mamma hinner jag bara inte släpa fram strykjärnet – o strykhögen växer 😉

  Frida 2014-09-07 08:33:42
  Svara
 • Som nybliven mamma hinner jag bara inte släpa fram strykjärnet – o strykhögen växer 😉

  Frida 2014-09-07 08:33:42
  Svara
 • Här kommer en tråkig, men bra(!?), motivering till varför just jag borde vinna: för att jag har för ont i min högra hand för att hålla i ett jäkla strykjärn. Och jag älskar att stryka! I min högra hand har jag en ledprotes av metall, eftersom jag har en sjukdom som bryter ner brosk och ben i mina leder. Himla o-bra. Speciellt när man har en liten Ture på 8 månader som man inte vill annat än att bära och hålla nära. Vilket jag ju förstås gjort, trots det onda. Så nu har den där protesen börjat protestera å det grövsta! Vilket gör att jag just nu inte kan göra mycket alls med handen. Därför ska nu min man istället vara hemma med lille T och jag går tillbaka till jobbet. Motvilligt. Men det blir nog bra, pojkarna kommer få en fantastisk höst tillsammans och jag kommer hinna äta lunch OCH dricka kaffe! Och visst ser jag fram emot att få klä mig lite snyggare igen! Men. Jag gillar som sagt att stryka och har mest kläder som liksom kräver den behandlingen så just nu är det där ett litet skymmer för mig, det funkar inte med min hand. Men, med ett litet ångstrykjärn skulle problemet ju vara löst! Hoppas, hoppas…

  Sofia 2014-09-06 23:12:18
  Svara
 • Här kommer en tråkig, men bra(!?), motivering till varför just jag borde vinna: för att jag har för ont i min högra hand för att hålla i ett jäkla strykjärn. Och jag älskar att stryka! I min högra hand har jag en ledprotes av metall, eftersom jag har en sjukdom som bryter ner brosk och ben i mina leder. Himla o-bra. Speciellt när man har en liten Ture på 8 månader som man inte vill annat än att bära och hålla nära. Vilket jag ju förstås gjort, trots det onda. Så nu har den där protesen börjat protestera å det grövsta! Vilket gör att jag just nu inte kan göra mycket alls med handen. Därför ska nu min man istället vara hemma med lille T och jag går tillbaka till jobbet. Motvilligt. Men det blir nog bra, pojkarna kommer få en fantastisk höst tillsammans och jag kommer hinna äta lunch OCH dricka kaffe! Och visst ser jag fram emot att få klä mig lite snyggare igen! Men. Jag gillar som sagt att stryka och har mest kläder som liksom kräver den behandlingen så just nu är det där ett litet skymmer för mig, det funkar inte med min hand. Men, med ett litet ångstrykjärn skulle problemet ju vara löst! Hoppas, hoppas…

  Sofia 2014-09-06 23:12:18
  Svara
 • Här kommer en tråkig, men bra(!?, motivering till varför just jag borde vinna: för att jag har för ont i min högra hand för att hålla i ett jäkla strykjärn. Och jag älskar att stryka! I min högra hand har jag en ledprotes av metall, eftersom jag har en sjukdom som bryter ner brosk och ben i mina leder. Himla o-bra. Speciellt när man har en liten Ture på 8 månader som man inte vill annat än att bära och hålla nära. Vilket jag ju förstås gjort, trots det onda. Så nu har den där protesen börjat protestera å det grövsta! Vilket gör att jag just nu inte kan göra mycket alls med handen. Därför ska nu min man istället vara hemma med lille T och jag går tillbaka till jobbet. Motvilligt. Men det blir nog bra, pojkarna kommer få en fantastisk höst tillsammans och jag kommer hinna äta lunch OCH dricka kaffe! Och visst ser jag fram emot att få klä mig lite snyggare igen! Men. Jag gillar som sagt att stryka och har mest kläder som liksom kräver den behandlingen, så just nu är det där ett litet bekymmer för mig eftersom det inte funkar med min hand. Men, med ett litet ångstrykjärn skulle problemet ju vara löst! Hoppas, hoppas…

  Sofia Silfverswärd 2014-09-06 22:56:10
  Svara
 • Här kommer en tråkig, men bra(!?, motivering till varför just jag borde vinna: för att jag har för ont i min högra hand för att hålla i ett jäkla strykjärn. Och jag älskar att stryka! I min högra hand har jag en ledprotes av metall, eftersom jag har en sjukdom som bryter ner brosk och ben i mina leder. Himla o-bra. Speciellt när man har en liten Ture på 8 månader som man inte vill annat än att bära och hålla nära. Vilket jag ju förstås gjort, trots det onda. Så nu har den där protesen börjat protestera å det grövsta! Vilket gör att jag just nu inte kan göra mycket alls med handen. Därför ska nu min man istället vara hemma med lille T och jag går tillbaka till jobbet. Motvilligt. Men det blir nog bra, pojkarna kommer få en fantastisk höst tillsammans och jag kommer hinna äta lunch OCH dricka kaffe! Och visst ser jag fram emot att få klä mig lite snyggare igen! Men. Jag gillar som sagt att stryka och har mest kläder som liksom kräver den behandlingen, så just nu är det där ett litet bekymmer för mig eftersom det inte funkar med min hand. Men, med ett litet ångstrykjärn skulle problemet ju vara löst! Hoppas, hoppas…

  Sofia Silfverswärd 2014-09-06 22:56:10
  Svara
 • När man har en liten bebis där hemma har man sällan speciellt mycket tid att lägga på sig själv, men med en Steam&Go i sina ägor skulle man förhoppningsvis även som småbarnsmorsa vara stylish lite oftare:)

  Lena 2014-09-06 21:59:42
  Svara
 • När man har en liten bebis där hemma har man sällan speciellt mycket tid att lägga på sig själv, men med en Steam&Go i sina ägor skulle man förhoppningsvis även som småbarnsmorsa vara stylish lite oftare:)

  Lena 2014-09-06 21:59:42
  Svara
 • När man har en liten bebis har man sällan speciellt mycket tid att lägga på sig själv, men med en Steam&Go i sina ägor kanske man även som småbarnsmorsa oftare kunde vara lite stylish 🙂

  Lena 2014-09-06 21:54:39
  Svara
 • När man har en liten bebis har man sällan speciellt mycket tid att lägga på sig själv, men med en Steam&Go i sina ägor kanske man även som småbarnsmorsa oftare kunde vara lite stylish 🙂

  Lena 2014-09-06 21:54:39
  Svara
 • Har en son på 11 månader och ska nu börja jobba. Anledning nog 🙂

  sandra persson 2014-09-06 21:11:46 http://www.lavka.se
  Svara
 • Har en son på 11 månader och ska nu börja jobba. Anledning nog 🙂

  sandra persson 2014-09-06 21:11:46 http://www.lavka.se
  Svara
 • Å herre jisses, vilken bra pryl! Skulle jag vinna så skulle mina skjortor och blusar som alltid bara hänger skrynkliga få se dagens ljus. Strykjärnet mitt har varit uselt i flera år, och utöver det är jag en usel strykare.

  Lina 2014-09-06 20:42:48
  Svara
 • Å herre jisses, vilken bra pryl! Skulle jag vinna så skulle mina skjortor och blusar som alltid bara hänger skrynkliga få se dagens ljus. Strykjärnet mitt har varit uselt i flera år, och utöver det är jag en usel strykare.

  Lina 2014-09-06 20:42:48
  Svara
 • Då min kära make på ca 2 år har gått från att ha ett ”inget” modeintresse till ett väldigt stort intresse för välsittande snygga kostymer så skulle jag vilja ge honom denna i present för att han skall slippa så många skjortor och kostymer :)!

  Åsa Danielsson 2014-09-06 20:25:50
  Svara
 • Då min kära make på ca 2 år har gått från att ha ett ”inget” modeintresse till ett väldigt stort intresse för välsittande snygga kostymer så skulle jag vilja ge honom denna i present för att han skall slippa så många skjortor och kostymer :)!

  Åsa Danielsson 2014-09-06 20:25:50
  Svara
 • Hej Pamela!

  Jag har äntligen byggt upp en grym basgarderob med blazers, kavajer, skjortor och pressveckade byxor men har inget strykjärn eller streamer så en får gå i gamla trasor ändå. Skam! Snälla, snälla Pamela rädda mig från mina i-landsbekymmer..

  Lina Bergman 2014-09-06 19:13:45
  Svara
 • Hej Pamela!

  Jag har äntligen byggt upp en grym basgarderob med blazers, kavajer, skjortor och pressveckade byxor men har inget strykjärn eller streamer så en får gå i gamla trasor ändå. Skam! Snälla, snälla Pamela rädda mig från mina i-landsbekymmer..

  Lina Bergman 2014-09-06 19:13:45
  Svara
 • Som en (dessvärre relativt lat) internationell ung karriärskvinna använder jag mig alltför ofta av knepet att hänga in mina skjortor i duschen på hotellet. Detta ger inte bara ett halvdant resultat, jag slösar också för mycket vatten vilket självklart inte är bra. En Steam&Go skulle jag kunna plocka ner i det lilla handbagage som jag reser med och på så sätt inte enbart ha perfekt steamade skjortor utan även värna om miljön.

  Frida 2014-09-06 11:35:29 http://frida.spotlife.se
  Svara
 • Som en (dessvärre relativt lat) internationell ung karriärskvinna använder jag mig alltför ofta av knepet att hänga in mina skjortor i duschen på hotellet. Detta ger inte bara ett halvdant resultat, jag slösar också för mycket vatten vilket självklart inte är bra. En Steam&Go skulle jag kunna plocka ner i det lilla handbagage som jag reser med och på så sätt inte enbart ha perfekt steamade skjortor utan även värna om miljön.

  Frida 2014-09-06 11:35:29 http://frida.spotlife.se
  Svara
 • Oj, skrev fel mail så prövar igen.

  Om exakt 9 dagar ska jag flytta ihop med min kille, killen med stort K! Då vi båda bott ensama i 10 år (och mer) så har vi en stor och spännande process framför oss. Två hem ska bli ett och det får ta den tid det tar. Så mitt i flyttkaoset med lådor huller om buller, kläder nertryckta, skrynkliga och på vift så hade en steamer varit en ljusglimt. För ser kläderna bra ut så känner man sig bra och man kan glömma flyttlådorna för en stund.

  Maria h 2014-09-06 10:56:46
  Svara
 • Oj, skrev fel mail så prövar igen.

  Om exakt 9 dagar ska jag flytta ihop med min kille, killen med stort K! Då vi båda bott ensama i 10 år (och mer) så har vi en stor och spännande process framför oss. Två hem ska bli ett och det får ta den tid det tar. Så mitt i flyttkaoset med lådor huller om buller, kläder nertryckta, skrynkliga och på vift så hade en steamer varit en ljusglimt. För ser kläderna bra ut så känner man sig bra och man kan glömma flyttlådorna för en stund.

  Maria h 2014-09-06 10:56:46
  Svara
 • Om exakt 9 dagar ska jag flytta ihop med min kille, killen med stort K. Då vi båda har bott själva de senaste 10 åren (och mer) så kommer det vara en process att få två hem till ett, tid kommer det ta. Så mitt i all framtida flyttkaos med lådor, kläder på vift och skrynklade hade en steamer underlättat och varit en glimt i kaoset. Ser man fin ut så flyter resten på!

  Maria 2014-09-06 10:45:38
  Svara
 • Om exakt 9 dagar ska jag flytta ihop med min kille, killen med stort K. Då vi båda har bott själva de senaste 10 åren (och mer) så kommer det vara en process att få två hem till ett, tid kommer det ta. Så mitt i all framtida flyttkaos med lådor, kläder på vift och skrynklade hade en steamer underlättat och varit en glimt i kaoset. Ser man fin ut så flyter resten på!

  Maria 2014-09-06 10:45:38
  Svara
 • Jag lider förmodligen av lättare OCD och klarar. inte. skrynklor. Herregud vad den här skulle göra mitt liv enklare.

  My 2014-09-06 10:31:32
  Svara
 • Jag lider förmodligen av lättare OCD och klarar. inte. skrynklor. Herregud vad den här skulle göra mitt liv enklare.

  My 2014-09-06 10:31:32
  Svara
 • Klädkris och allt en skrynklig röra, såklart redan sen, fem till avgång! En steam&go skulle rädda mig ur dessa morgonpinor.

  jenny j 2014-09-06 08:57:37
  Svara
 • Klädkris och allt en skrynklig röra, såklart redan sen, fem till avgång! En steam&go skulle rädda mig ur dessa morgonpinor.

  jenny j 2014-09-06 08:57:37
  Svara
 • Mitt inlägg verkar inte ha publicerats så jag testar en gång till i hopp om att det funkar denna gång.

  Mitt behov av en Steam & Go är mycket stor skulle jag säga. Tack vare bostadssituationen i Stockholm (absolut inte) så har jag på mina snart 8 år fått flytta runt 13 gånger. Det här med att flytta en hel del har krävts massor av planering, sorterande och meckande. Man måste t ex ”säsongspacka”, alltså packa ner och undan alla kläder som inte är i säsong för utrymmes brist osv. Detta har medfört att man inte kan samla på sig prylar som är otympliga, och strykjärn och strykbräda faller in i den kategorin. Denna produkt hade hjälpt mig oändligt mycket i denna situation, fått följa med mig i flyttar utan problem och se till att jag ser hel och ren ut när det är dags för säsongsbytet (kläder som legat vikta i 6 månader är svåra att ”hänga av” vecken på. Jag skulle alltså bli så sjukt glad om jag vann!

  P.s jag är en proffs-steamare via jobbet

  Sofia 2014-09-06 00:08:11
  Svara
 • Mitt inlägg verkar inte ha publicerats så jag testar en gång till i hopp om att det funkar denna gång.

  Mitt behov av en Steam & Go är mycket stor skulle jag säga. Tack vare bostadssituationen i Stockholm (absolut inte) så har jag på mina snart 8 år fått flytta runt 13 gånger. Det här med att flytta en hel del har krävts massor av planering, sorterande och meckande. Man måste t ex ”säsongspacka”, alltså packa ner och undan alla kläder som inte är i säsong för utrymmes brist osv. Detta har medfört att man inte kan samla på sig prylar som är otympliga, och strykjärn och strykbräda faller in i den kategorin. Denna produkt hade hjälpt mig oändligt mycket i denna situation, fått följa med mig i flyttar utan problem och se till att jag ser hel och ren ut när det är dags för säsongsbytet (kläder som legat vikta i 6 månader är svåra att ”hänga av” vecken på. Jag skulle alltså bli så sjukt glad om jag vann!

  P.s jag är en proffs-steamare via jobbet

  Sofia 2014-09-06 00:08:11
  Svara
 • Mitt behov skulle jag säga är ganska stort. Tack vare (absolut inte) bostadssituationen i Sthlm så har jag under mina snart 8 år behövt flytta runt 13 ggr. Pga av det så har man fått lära sig att packa smart, organiserat (dvs packa undan A L L A plagg som inte är i ”säsong”) men också göra sig av med otympliga föremål. Vilket ett strykjärn + strykbräda kvalar in som i mitt fall. Denna genialiska apparat hade utan problem följt med mig vid flyttar och hjälpt mig vid säsongsbyten (plagg som legat vikta ett tag är jobbiga att ”hänga” av vikmärken på) att se hel och ren ut.

  P.s är proffs-steamare tack vare mitt jobb

  Sofia 2014-09-05 23:29:43
  Svara
 • Mitt behov skulle jag säga är ganska stort. Tack vare (absolut inte) bostadssituationen i Sthlm så har jag under mina snart 8 år behövt flytta runt 13 ggr. Pga av det så har man fått lära sig att packa smart, organiserat (dvs packa undan A L L A plagg som inte är i ”säsong”) men också göra sig av med otympliga föremål. Vilket ett strykjärn + strykbräda kvalar in som i mitt fall. Denna genialiska apparat hade utan problem följt med mig vid flyttar och hjälpt mig vid säsongsbyten (plagg som legat vikta ett tag är jobbiga att ”hänga” av vikmärken på) att se hel och ren ut.

  P.s är proffs-steamare tack vare mitt jobb

  Sofia 2014-09-05 23:29:43
  Svara
 • Min kille Jens fyller år i september och önskar sig precis denna!vore fAntastiskt kul att få vinna och ge bort den till honom-dubbel glädje!kramar joanna

  Joanna 2014-09-05 22:29:27
  Svara
 • Min kille Jens fyller år i september och önskar sig precis denna!vore fAntastiskt kul att få vinna och ge bort den till honom-dubbel glädje!kramar joanna

  Joanna 2014-09-05 22:29:27
  Svara
 • Philips Stream&Go med ånga,

  kan alla skrynklor i världen fånga!

  Med sin list, snabbhet och perfektion,

  skulle alla mina skjortor få en extravaganza-explosion!

  Håller tummarna!

  Johan 2014-09-05 21:58:35 http://wildenius.se/blog/
  Svara
 • Philips Stream&Go med ånga,

  kan alla skrynklor i världen fånga!

  Med sin list, snabbhet och perfektion,

  skulle alla mina skjortor få en extravaganza-explosion!

  Håller tummarna!

  Johan 2014-09-05 21:58:35 http://wildenius.se/blog/
  Svara
 • För att jag antagligen aldrig haft ett struket plagg på mig i hela mitt liv!

  Men nu har jag klippt mig och skaffat jobb och en och annan dresscode-skjorta.

  Mvh, stackars barn till ett par *skrynklor är vackra* hippies

  Andrea 2014-09-05 20:32:32
  Svara
 • För att jag antagligen aldrig haft ett struket plagg på mig i hela mitt liv!

  Men nu har jag klippt mig och skaffat jobb och en och annan dresscode-skjorta.

  Mvh, stackars barn till ett par *skrynklor är vackra* hippies

  Andrea 2014-09-05 20:32:32
  Svara
 • Åh, en sån manick hade varit underbar att vinna! Jag jobbar på kontor och har en miljon plagg som ska strykas och jag hatar strykning vilket resulterar i ett minikrig varje morgon där jag helnäck stresstryker min och min pojkväns skjortor och kostymbyxor och sedan får kasta mig på bussen med en halvljummen fuktig skjorta som redan börjat skrynkla! Dessutom resulterar denna morgonstress i att jag alltid går runt med en kom-jag-verkligen-ihåg-att-stänga-av-järnet-ångest… Vågar påstå att ett litet ångstrykjärn hade varit en ren lyx i vardagen för undertecknad:-)

  Olivia 2014-09-05 19:29:54
  Svara
 • Åh, en sån manick hade varit underbar att vinna! Jag jobbar på kontor och har en miljon plagg som ska strykas och jag hatar strykning vilket resulterar i ett minikrig varje morgon där jag helnäck stresstryker min och min pojkväns skjortor och kostymbyxor och sedan får kasta mig på bussen med en halvljummen fuktig skjorta som redan börjat skrynkla! Dessutom resulterar denna morgonstress i att jag alltid går runt med en kom-jag-verkligen-ihåg-att-stänga-av-järnet-ångest… Vågar påstå att ett litet ångstrykjärn hade varit en ren lyx i vardagen för undertecknad:-)

  Olivia 2014-09-05 19:29:54
  Svara
 • Tja, för att jag är student och bor för trångt för att få plats med strykjärn och strykbord. Tycker om att vårda mina kläder, både för att de förstås ser bättre ut då och för att det bara känns allmänt schysst att ge sakerna som man har köpt lite omtanke, så att de håller längre. Och ja, sedan finns det väl inget snyggare än en välstruken vit skjorta, uppkavlad över (fortfarande) sommarbruna armar.

  Vera 2014-09-05 16:49:54
  Svara
 • Tja, för att jag är student och bor för trångt för att få plats med strykjärn och strykbord. Tycker om att vårda mina kläder, både för att de förstås ser bättre ut då och för att det bara känns allmänt schysst att ge sakerna som man har köpt lite omtanke, så att de håller längre. Och ja, sedan finns det väl inget snyggare än en välstruken vit skjorta, uppkavlad över (fortfarande) sommarbruna armar.

  Vera 2014-09-05 16:49:54
  Svara
 • Tja, för att jag är student och bor för trångt för att få plats med strykjärn och strykbord. Tycker om att vårda mina kläder, både för att de ser bättre ut då och för att det känns allmänt schysst att ge sakerna som man har köpt lite omtanke, så att de håller längre. Och ja, sedan finns det väl inget snyggare än en välstruken vit skjorta, uppkavlad över (fortfarande) sommarbruna armar.

  Vera 2014-09-05 16:48:04
  Svara
 • Tja, för att jag är student och bor för trångt för att få plats med strykjärn och strykbord. Tycker om att vårda mina kläder, både för att de ser bättre ut då och för att det känns allmänt schysst att ge sakerna som man har köpt lite omtanke, så att de håller längre. Och ja, sedan finns det väl inget snyggare än en välstruken vit skjorta, uppkavlad över (fortfarande) sommarbruna armar.

  Vera 2014-09-05 16:48:04
  Svara
 • Alltså, hur praktiskt?! Det betyder att man på ett smidigt sätt även kan ta den med sig och stryka kläderna på jobbet! Alltid är det ju något som måste strykas känns det som och med den här skulle min vardag och tidiga mornar/sena kvällar garanterat kunna bli så mycket enklare och mindre tidskrävande! Till och med lite roligare 🙂

  Lisa 2014-09-05 14:27:31
  Svara
 • Alltså, hur praktiskt?! Det betyder att man på ett smidigt sätt även kan ta den med sig och stryka kläderna på jobbet! Alltid är det ju något som måste strykas känns det som och med den här skulle min vardag och tidiga mornar/sena kvällar garanterat kunna bli så mycket enklare och mindre tidskrävande! Till och med lite roligare 🙂

  Lisa 2014-09-05 14:27:31
  Svara
 • Jag kan inte stryka. Kan inte som i att det blir värre när jag försöker pressa bort de värsta skrynklorna med mitt lilla IKEA-järn direkt på bordet på kökshanduken och tvingas ha en heltäckande scraf över skjortan för att undvika att bli tagen för rånare på flykt. Oftast tar jag blomsprutan direkt på plagget, när det är på kroppen, och försöker liksom ut otyget med händerna. Föga effektivt och tämligen obehagligt att sitta på morgonmöte i våta plagg. Denna inkompetens har ju bridragit till att halva min graderoben inte kan nyttjas, vilket är mycket dåligt för miljön med recycling och allt. Så därför, ge mig. Behovet går inte att beskriva i ord.

  Anna Holmqvist 2014-09-05 13:44:07
  Svara
 • Jag kan inte stryka. Kan inte som i att det blir värre när jag försöker pressa bort de värsta skrynklorna med mitt lilla IKEA-järn direkt på bordet på kökshanduken och tvingas ha en heltäckande scraf över skjortan för att undvika att bli tagen för rånare på flykt. Oftast tar jag blomsprutan direkt på plagget, när det är på kroppen, och försöker liksom ut otyget med händerna. Föga effektivt och tämligen obehagligt att sitta på morgonmöte i våta plagg. Denna inkompetens har ju bridragit till att halva min graderoben inte kan nyttjas, vilket är mycket dåligt för miljön med recycling och allt. Så därför, ge mig. Behovet går inte att beskriva i ord.

  Anna Holmqvist 2014-09-05 13:44:07
  Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind