Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Frame x Inez & Vinoodh

Modefotografduon Inez & Vinoodh har samarbetat med Frame Denim som resulterat i modellen Transformers Blue, kommer i en svart och en blå tvätt. Inez beskriver själv dammodellen som ”narrow boy hips, skinny straight legs with room at the knees and smaller pockets in the back for the perfect sexy cheeks

Finns att köpa på NK Internationella Designers från och med den 1 november. Priset är 2 695 kr.

frame1

frame2

frame4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ja, det ar synd, for kvinnor tror saledes att det ar fel pa deras kroppar, nar det ar jeansen det ar ‘fel’ pa. For hur manga kvinnor har pojkhofter? Har letat ihjäl mig sjalv efter jeans som funkar for kvinna 40+ som har fott barn, som inte ar asfula mommy jeans. Svart att hitta. De flesta ar skinny lowrise. Eller som dessa, narrow boy hips.

  Sophie 2014-09-24 17:56:58
  Svara
 • Ja, det ar synd, for kvinnor tror saledes att det ar fel pa deras kroppar, nar det ar jeansen det ar ‘fel’ pa. For hur manga kvinnor har pojkhofter? Har letat ihjäl mig sjalv efter jeans som funkar for kvinna 40+ som har fott barn, som inte ar asfula mommy jeans. Svart att hitta. De flesta ar skinny lowrise. Eller som dessa, narrow boy hips.

  Sophie 2014-09-24 17:56:58
  Svara
 • Det ar synd for kvinnor tror saledes att det ar fel pa sina kroppar, nar det egentligen ar jeansen som det ar ‘fel’ pa. For hur manga kvinnor har pojkhofter?

  Sophie 2014-09-24 17:54:01
  Svara
 • Det ar synd for kvinnor tror saledes att det ar fel pa sina kroppar, nar det egentligen ar jeansen som det ar ‘fel’ pa. For hur manga kvinnor har pojkhofter?

  Sophie 2014-09-24 17:54:01
  Svara
 • Du ser inget problematiskt i att DAMmodellen beskrivs ”narrow boy hips, skinny straight legs” ? Men det kanske är ett par jeans uteslutande för kvinnor med den kroppstypen?

  Henny 2014-09-23 16:44:55
  Svara
 • Du ser inget problematiskt i att DAMmodellen beskrivs ”narrow boy hips, skinny straight legs” ? Men det kanske är ett par jeans uteslutande för kvinnor med den kroppstypen?

  Henny 2014-09-23 16:44:55
  Svara
 • Jattfina med raka, smala ben. Men en sak jag inte forstar, ar att sa manga jeansmarken gor low-rise boy cut for kvinnor. For helt arligt ar det inte snyggt pa den kvinnliga kroppen. Det slutar med att kvinnor koper dessa och ar missnöjda med sina kroppar for att muffintoppen rinner over, som de flesta har. I mitt jobb som personlig stylist sa ar ALLA kvinnor bestatta av low-rise skinny jeans. Besatta for att dom vill ha jeansen, men dom kanner sig missnöjda med sin kropp nar dom bar dom. Nar jag visar dom alternativ, sa kanner de sig mycket finare och nöjda med sig själva. Well, bara en tanke…

  Sophie 2014-09-23 16:37:53
  Svara
 • Jattfina med raka, smala ben. Men en sak jag inte forstar, ar att sa manga jeansmarken gor low-rise boy cut for kvinnor. For helt arligt ar det inte snyggt pa den kvinnliga kroppen. Det slutar med att kvinnor koper dessa och ar missnöjda med sina kroppar for att muffintoppen rinner over, som de flesta har. I mitt jobb som personlig stylist sa ar ALLA kvinnor bestatta av low-rise skinny jeans. Besatta for att dom vill ha jeansen, men dom kanner sig missnöjda med sin kropp nar dom bar dom. Nar jag visar dom alternativ, sa kanner de sig mycket finare och nöjda med sig själva. Well, bara en tanke…

  Sophie 2014-09-23 16:37:53
  Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind