Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Och vinnarna är..

aco

Stort tack till alla er som var med och tävlade om produkter från Aco där man skulle beskriva sin bästa morgon- eller kvällsrutin samt svara på frågan hur länge Aco funnits (svaret är 1939) Nu har vi dragit vinnarna som är:

 Elisabeth

– Min ultimata morgonrutin: en kalldusch! Först kallt vatten (inte iskallt) och sedan gradvis lite varmare. Bästa sättet att vakna på, hela kroppen får en massa endorfiner och man piggnar till på några minuter.  

Matilda

– Efter kvällens träningspass kommer jag hem till min kille som står och lagar någon god mat. Jag tar en dusch där jag tar hand om mitt hår och skrubbar kroppen för att sedan smörja in mig, allt i lugn och ro. Jag tar på mig mina sköna hemmakläder och slår mig ner vid matbordet. Det är en bra kvällsrutin för mig, när jag får tid till att pyssla om mig själv.

Anna 

 – Min morgonrutin är att gå upp innan barnen vaknar & drick kaffe med en smörgås och att läsa en bok medan jag fikar. Hinner jag så tränar jag ett kort program ”Kom igång med Micke” från programmet Efter tio med Malou. Sen duschar jag, och sminkar mig fort( ögonkräm serum, ansiktskräm, concealer, Foundation, rouge, bryn, och ögonskugga). Och så väcker jag barnen

 Min kvällsrutin: en kvällspromenad & ett glas mjölk och en hårdbrödsmacka med kaviar. Tvättar ansiktet och nattkräm.

Ni kommer alla tre inom kort få ett kitt med mina produkter från Aco som jag använder för dagen och för natten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind