Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Sommarens Accessoarer

Delar med mig av mina fem stylingtips för en ultimat semester:

aco1

1. Jag lägger ner minimalt med tid på håret och gillar därför fina håraccessoarer som sätter en mer sofistikerad look till slarviga håruppsättningar. Exempel så slår jag en liten knut i nacken och stoppar i en hårnål, eller en tofs som man virar en skinnfläta runt. Kolla in Corinne and Friends  nylanserade håraccessoarer som finns i hennes butik i Sturegallerian.

aco2

2. När man är på resande fot så gillar jag att packa så lätt och lite som möjligt. Kan bero på att jag i jobbet alltid reser med galet mycket kläder. Om man utgår ifrån en bra bas och jobbar med accessoarer som inte tar så mycket plats så kan man lätt förändra sin look beroende på tillfälle.

Lilla smokingscarfen nonchalant svidad runt halsen är den där detaljen som jag gillar extra mycket. Jeans, T-shirt och sandaler på dagen så byter jag sedan till ett par nätta klackar och adderar scarfen runt halsen (ibland en liten färg på läppen också) så är man klar för middag eller fest. Den här kommer från &Otherstories

skor

3. Har du ett par riktigt fina skor som är bekväma att gå i och en stilig väska så kan du sedan i princip ha på dig vad som helst – slitna jeans och en stor herrskjorta etc.

Jag satsar på få skoköp men behandlar dem som mina barn vilket gör att de håller i många år framöver. Sula om, impregnera och förvara dem i kartong under ickesäsongerna. Favoriter som får åka med på min semestern är bland annat de här sandalerna med liten klack från Prada, så sköna och ger dessutom en bra hållning (tänk vad skor kan göra små underverk)

hatt2

4. Passa på att fynda de där genuina accessoarerna när du är utomlands och går på marknader. Mitt senaste fynd är den här svarta stråhatten som jag hittade på Mallorca för 10 euro. Den här svarta saken är min ständiga följeslagare när det vankas arbete i trädgården, skjortan likaså – en supergammal Levis Vintage herrskjorta.

acobbcreme

5. På sommaren så passar jag på att låta huden vila så mycket som möjligt. För att slippa använda smink så färgar jag ögonbryn och fransar, använder en bb-creme från Aco och skippar allt vad foundation heter. Om du gillar färgad dagcreme så får du inte missa den här!

Vill du dela med dig av ditt ultimata semestertips vad gäller kläder eller skönhetsvård? Kommentera här eller maila till

tavling@rodeo.net så har du chans att vinna ett kitt från Aco innehållande just en BB-Creme och en Bronze cream. Tre vinnare dras så kör på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] butiker, tro det eller ej) &Other Stories. För att kika på en sån där silkig smal sjal som Pamela Bellafsta tipsat om. Hittade den inte utan fick fråga en tjej i butiken. Som försvann iväg och kom tillbaka en […]

  Historien om varför jag plötsligt måste ha ett rosa plagg och en väldigt smal sjal – Lindak.nu 2015-06-16 20:26:23 http://lindak.nu/?p=639
  Svara
 • Mitt absolut bästa semstertips vad gäller kläder är att göra en bakvänd-packlista. När du kommer hem från semstern i år, skriv du ner alla kläder du faktiskt. Om du är det minsta som mig (vilket jag tror att du är 😉 ) så har du använt ungefär en femtedel av kläderna du packat med dig. Nästa gåmg du ska ut och resa/åka till landet så tada! Ta fram din lista från förra resan och får med dig exakt det du behöver. Funkar varje gång! Lycka till!

  Anna-Karin Sävenstrand 2015-06-12 18:14:33
  Svara
 • Mitt absolut bästa tips vad gäller semesterkläder är att göra en bakvänd-packlista. I sommar när du kommer hem från semestern skriver du ner alla plagg du verkligen använt. Om du är som mig, (vilket jag tror att du är) har du haft med dig ungefär 5 gånger för mycket kläder som bara blev hängandes i garderoben/liggandes i resväskan. Spara din lista, och tada, nästa gång du ska ut och resa tar du fram den och packningen har med ens blivit hur lätt som helst att göra. Funkar varje gång! Lycka till!

  Anna-Karin Sävenstrand 2015-06-12 18:10:10
  Svara
 • Mitt bästa semestertips är att man kommer hem från vecka utomlands eller några veckor på landet skriver ner vilka kläder man faktiskt använt under semestern. Om ni är som jag, (vilket jag tror att ni är) så har ni tagit med en massa helt onödiga kläder, som finklänningen till landet som bara blev hängande i garderoben hela semestern. Men no more! Nästa gång du ska till landet eller ut och resa plockar du bara fram din lista och packar efter den. Funkar varje gång! Lycka till!

  Anna-Karin Sävenstrand 2015-06-12 18:04:04
  Svara
 • Om man ska resa bort är mitt tips att packa plagg som matchar och alltid plagg som går ner över axlarna. Solkräm med hög solskyddsfaktor är också prio. Ett par sköna sandaler och löparskor kommer man också långt med. Det viktigaste för mig är att man utnyttjar all ledig tid till att vara med människor man älskar, oavsett om det är middag inne en regnig dag eller på en strand utomlands med sin partner. Semester är tid för varandra!

  Louise 2015-06-06 13:35:41
  Svara
 • På semestern behöver jag inte mycket mer än en vit, lite lösare, skjorta, ett par jeansshorts och lädersandaler. Enkelt och bekvämt.

  En scarf i håret är både fint och skönt.

  Mitt bästa skönhetstips är nog CC-kräm från Peter Tomas Roth. Det är mycket c-vitamin i den, som ger lyster. Dessutom har den spf30.

  Sen tycker jag att det är viktigt att ta lite extra hand om sig själv. Som småbarnsförälder är det lätt att glömma, men det är ju semester. Ta en lång dusch med skrubb, lång frukost med varmt (!) kaffe och hey, släng in några tidningar också, vet jag.

  Hanna 2015-06-05 22:27:25
  Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind