Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn unik bärsele från BabyBjörn

babybjorn-leopard-edition-baby-carrier[1]

Går du eller någon i din närhet i väntans tider så får du inte missa att delta i min tävling där du har chans att vinna den unika bärselen Lillemor Leopard Edition från BabyBjörn. Endast 40 exemplar har tagits fram som en hyllning till grundaren Lillemor som nyligen fyllde 80 år.

För att delta i tävlingen behöver du svara på två frågor här i kommentarfältet, glöm inte att ange din mailadress:

1. Vilket år lanserades Baby Björns första bärsele Hjärtenära?

2. Beskriv kort varför just du vill vinna Lillemor Leopard Edition?

Vinnaren dras den 20 januari. Lycka till!

Lillemor_edition

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Vinter vår sommar höst babybjörn ger en alltid tröst. Därför är min fråga vart kan jag köpa lejopard settet jag skall bli mormor för första gången och min önskan är ju att få köpa denna present till den lille snälla berätta vad jag hittar detta. Tack

  Susanne Liebhardt 2016-04-26 09:11:16
  Svara
 • 1.) 1973
  2.) Har en liten nyföding i famnen som allrahelst vill vara nära hela tiden. Hade varit perfekt med denna snygga Babybjörn-sele för att komma upp ur soffa , få händerna fria och fortfarande ha henne nära!

  KarinM 2016-02-13 16:24:59
  Svara
 • 1. 1973
  2. Snart är det dags för vårt första barn. Jag längtar verkligen efter att bära barnet på utsidan istället för insidan. Eller mest av allt längtar jag efter att min sambo ska bära barnet. Då jag har haft och har jättesvårt att identifiera mig själv som gravid och likaså som kommande mamma. Blev så glad när jag såg tävlingen dels för det som jag beskrev ovan men även att bärselen var leopardmönstrad. Leopard har alltid varit mitt signum och vänner har undrande frågat om jag alltid har något leoprint på mig. Att det varit så vanligt förekommande tror jag beror på att jag avskyr att se söt och gullig ut. Leopard har alltid fått mig att känna mig stark och kraftfull, precis så som jag vill känna mig som mamma också.

  Ida Wallin 2016-01-19 20:58:14
  Svara
 • Hej!
  1. 1973
  2. Busbebisen i min mage verkar tro att navelsträngen är en lian, Tarzan måste ha inspirerat på något sätt.. Dessutom har min rygg tagit lite skada av graviditeten så vad skulle passa bättre än en riktigt ergonomisk BabyBjörn med härligt print?

  PS. Grattis Lillemor! Och den fantastiska babysittern, hur får man tag på den?

  Malin 2016-01-19 19:09:46
  Svara
 • 1. År 1973

  2. Med en leopardmönstrad babybjörn kan jag bära mitt kommande brorsbarn med stil och min bror får en hand fri. Hade varit en otroligt fin present att få ge till min bror!

  Matilda Nilsson 2016-01-18 20:15:15
  Svara
 • 1. 1973
  2. Vi väntar vårt första barn och jag som man vill stå upp för jämställdhet och självklart ges samma rätt till mitt barn. För att visa att vi män måste ta ansvar och vara en aktiv del av föräldraskapet och inte bara en rolig kompis till barnet. Samtidigt vill jag mer än gärna bryta traditionella maskulina normer med den leopardmönstrade Babybjörnen!

  Jonas 2016-01-18 19:38:01
  Svara
 • 1. 1973 lanserades ”Hjärtenära” – den första bärselen från BABYBJÖRN.
  2. Sedan vi fick reda på att vi väntar barn var det första min man pratade om var att bära bebisen nära. Han drömmer om den första tiden med bebis när de bondar och hur han går runt och gör saker tillsammans. Martin visualiserar hur han visar, pratar med bebis och att detta blir deras grej. Martin <3 BabyBjörn. Därför tävlar jag för min kära man. Jag har burit på vårt barn, nära och känt hans rörelser, pratar och myst. Nu vill jag unna min bättre hälft samma underbara känsla!

  Skrev ett litet rim också:

  Nu kan du vara med vart jag än går
  så tätt tillsammans,myser och mår

  ps. Blir inte mer fashion än det här. Vilken härlig och underbar färg! Mer leo för folket 🙂

  Sylvia 2016-01-17 20:23:34
  Svara
 • Året är 1973. Vilken fin bärsele, den skulle passa oss perfekt. Vi har en 22 månaders tjej och fick en liten pojke i december. Bärselen skulle verkligen underlätta hämtning och lämning av storasyster på förskolan då dubbelvagnen inte går in i hissen här hemma…

  Anna B 2016-01-16 11:22:07
  Svara
 • Svaret på frågan är 1973.

  Vi väntar tvillingpojkar i stort sett när som helst och vi har köpt allt klart förutom just bärselen. Vi ska få ärva en svart baby Björn sele av min syster och så tänkte vi köpa en till svart själva, men den här var ju så läcker och vore fint att inte ha allting exakt likadant till pojkarna. Jag skulle känna mig lite cool också tror jag 🙂

  Tack för en fin tävling!

  Charlotta 2016-01-15 21:13:15
  Svara
 • 1. 1973
  2. För att jag blir galen om jag inte vinner 😀

  Tove 2016-01-14 23:36:16
  Svara
 • Hej!

  1. Svaret på frågan är 1973

  2. Skulle så gärna vinna denna till min lilla plutt. Jag älskar kläder och prylar i leopardmönster till min dotter och detta kan göra min man lite fundersam.
  Skulle jag vinna så skulle jag njuta extra mycket av att se honom knalla runt med våran dotter i denna. Haha.
  Han blir föräldraledig nu så det hade varit en ypperlig present så han kan sköta allt praktiskt där hemma utan problemas. Så smart att man kan använda den på ryggen när barnet blir lite äldre också.. Det skulle vara häftigt att prova.

  Håller tummarna!

  Sofia 2016-01-13 22:12:57
  Svara
 • 1. 1973

  2. Jag väntar mitt första barn, och har hittills inte haft något sug att köpa några bebissaker. Men just denna bärselen och mönstret (kommer passa bra med alla mina svarta kläder 😉 skulle vara fantastisk att ha med under hens första tid!

  C 2016-01-13 07:42:10
  Svara
 • Hej.
  Gillar skarpt designen på babybjörnen ovan :)! och vill gärna va med och tävla om den
  1- 1973
  2 – Jag som far skulle lätt stoltsera med baby och denna coola babybjörn – och om jag skulle va en baby skulle jag gärna ligga tätt tätt inpå min far i denna och höra hur hans hjärta bultade för mig…:)

  Raf 2016-01-12 21:44:02
  Svara
 • 1. År 1973

  2. Inväntar lilleman i mars och har hittills haft en ENORM och otippad ångest över alla inköp.
  Jag, som hade sett fram emot att få gå i butiker och handla småpryttlar har helt enkelt knappt köpt en pryl. Därför hade denna bärselen suttit som en smäck och sparat mig en sjuhelskottas ångest, och dessutom gjort mig och min karl (både lille och ”stora”) otroligt fabulösa när vi strosar runt.

  M 2016-01-12 13:08:19
  Svara
 • Hej Pamela!
  1. 1973
  2. Vi väntar barn om bara 2 veckor och det skulle vara fantastiskt att kunna glida runt i en bärsele i leopard med tussen på stan!

  Tack för en bra blogg! Kramar!

  Anneli Svensson 2016-01-11 20:59:59
  Svara
 • 1. 1973
  2. Vi ska ha barn om bara 2 veckor och det skulle vara fantastiskt om vi skulle kunna glida runt i stan med en supersnygg bärsele i leopard!

  Anneli Svensson 2016-01-11 20:55:56
  Svara
 • 1. 1973
  2. Efter att ha varit hemma med vår lille H i snart 10 månader kommer jag inom kort att lämna över rollen som hemmaförälder till hans pappa och vad behöver inte en far med preppy och klassisk stil mer än en leopardmönstrad babybjörn? Älskar bilden av dem två på mysiga utflykter och spännande äventyr i sin nya hemmastil.

  Hanna J 2016-01-11 19:26:47
  Svara
 • 1. 1973
  2. Jag har kollat på flera olika modeller av babybjörnar (samt även konkurrenter) men tycker den här ser så grym ut.
  Jag och min flickvän väntar barn inom några veckor och en babybjörn vore perfekt att skumpa omkring den lilla ärtan i.

  Adam Craft 2016-01-11 19:25:00 http://www.adamcraft.se
  Svara
 • 1.
  1973

  2.
  En blivande fashionista jag precis har fött,
  och självklart vill jag ge henne allt som är sött!

  Lite sömn och en del skrik gör dock att jag ofta behöver ta en Treo,
  mitt vardagsliv därför skulle piggas upp med denna läckra sele i leo!

  Bianca 2016-01-11 18:49:53
  Svara
 • 1) 1973

  2) Vi väntar en liten Knut i maj längtar efter att böra honom på bröstet. Så nära hjärtat han kan komma. Vi älskar leopard och Babybjörn!

  Madeleine Muhr 2016-01-11 16:49:28
  Svara
 • Hej Pamela

  Fråga 1: svaret är 1973

  Motivering: Vi väntar vårt första barn efter en lång kamp med många besvikelser på vägen. Skulle vara så roligt att få bära vår lilla tjej i en ny och fin Babybjörn. Vänliga hälsningar Ann-Sofi

  Ann-Sofi 2016-01-11 11:59:37
  Svara
 • Halloj!

  1. År 1973.

  2.
  Jag har två vänner som väntar barn
  De tänker bära sin knodd i virkat garn
  Inte så säkert, tänkte jag
  Pamela har en blogg!! Vänta ett tag!
  Knodden kanske får sig en törn
  Därför vill jag ge dem en BabyBjörn!

  Joonatan 2016-01-11 11:47:57
  Svara
 • 1. År 1973.

  2. Min bästa och äldsta vän och hennes partner väntar sitt första barn. Veckorna före barnet är beräknat väntas flytt, vilket gör att deras budget för att köpa bebisprylar är ganska begränsad. Många fynd har gjorts på loppis och Blocket men det hade varit så himla roligt att få bjussa dom på en riktigt fräck bärsele från BabyBjörn!

  Rebecca 2016-01-11 11:35:35
  Svara
 • 1.1973
  2. Skulle vilja ge den här till min bästa kompis som ligger sängliggandes och mår så fruktansvärt illa, det är hennes första graviditet och precis i början för henne. Hon har mått illa 24/7 i över två veckor nu och jag vet att hennes psyke inte är på topp. Men vet att det här fina Selet skulle bli bra plåster på såren för henne. Hon har provat alla möjliga olika mediciner och akupunktur men mår fortfarande så fruktansvärt illa att hon inte kan göra annat än att ligga hemma i sängen med släkt lampa. Tycker så synd om henne och skulle bli så glad om jag kunde pigga upp henne lite!

  Freja 2016-01-11 10:25:17
  Svara
 • Hej!
  1. 1973.
  2. Jag vill så gärna vinna för jag har nyligen fått reda på att min bästa kompis är gravid med sitt första barn och det vore en så rolig och användbar present att ge!

  Kram

  Hanna 2016-01-11 10:20:50
  Svara
 • Hej Pamela!

  1 Svar: År 1973.

  2 Helt perfekt tävling för oss! Vi väntar vårt första barn och har börjat köpa babysaker på Blocket och Tradera. Vi är båda studenter och skulle bli vansinnigt glada över att få äran att VINNA denna super söta och bekväma Bärsele från Lillemor Leopard Edition Babybjörn.

  Håller tummar och tår så hårt vi bara kan!!

  Susanne 2016-01-11 09:55:04
  Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand