Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Marc Jacobs nya mascara

  
Man känner sig lätt som en liten testkanin med alla produkter som ska testas inför mina skönhetssidor i Metro. Tycker det är så grymt kul att göra dem och skriva om något annat område än bara mode. Har hittat så många nya favoriter under den korta tiden som jag påbörjat detta jobb, tänkte att jag inom kort ska dela med mig av mina nyfunna favoriter här på bloggen. 

Vad jag testat senaste veckan är Marc Jacobs nya mascara och den håller vad den lovar – nattsvarta, långa och tjocka fransar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja! Gör det, dela med dig, vad roligt! Ser jag fram emot. Jag tycker generellt att Marc Jacobs kosmetik är underskattat! Köpte en concealer från märket idag som är den mest hudlika och fina concealer jag provat!

    Elin 2016-01-25 23:12:03
    Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand