Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Marc Jacobs nya mascara

  
Man känner sig lätt som en liten testkanin med alla produkter som ska testas inför mina skönhetssidor i Metro. Tycker det är så grymt kul att göra dem och skriva om något annat område än bara mode. Har hittat så många nya favoriter under den korta tiden som jag påbörjat detta jobb, tänkte att jag inom kort ska dela med mig av mina nyfunna favoriter här på bloggen. 

Vad jag testat senaste veckan är Marc Jacobs nya mascara och den håller vad den lovar – nattsvarta, långa och tjocka fransar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja! Gör det, dela med dig, vad roligt! Ser jag fram emot. Jag tycker generellt att Marc Jacobs kosmetik är underskattat! Köpte en concealer från märket idag som är den mest hudlika och fina concealer jag provat!

    Elin 2016-01-25 23:12:03
    Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind