Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Marc Jacobs nya mascara

  
Man känner sig lätt som en liten testkanin med alla produkter som ska testas inför mina skönhetssidor i Metro. Tycker det är så grymt kul att göra dem och skriva om något annat område än bara mode. Har hittat så många nya favoriter under den korta tiden som jag påbörjat detta jobb, tänkte att jag inom kort ska dela med mig av mina nyfunna favoriter här på bloggen. 

Vad jag testat senaste veckan är Marc Jacobs nya mascara och den håller vad den lovar – nattsvarta, långa och tjocka fransar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja! Gör det, dela med dig, vad roligt! Ser jag fram emot. Jag tycker generellt att Marc Jacobs kosmetik är underskattat! Köpte en concealer från märket idag som är den mest hudlika och fina concealer jag provat!

    Elin 2016-01-25 23:12:03
    Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand