Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Och vinnaren är…

Tusen tack för alla toppenfina bidrag till BabyBjörn-tävlingen. Det är så roligt och givande att läsa om era liv, att lära känna er läsare bättre är inspiration för min blogg. Så tusen tack. Och hoppas alla ni som går i väntans tider har en bra tid i livet.

 

Lillemor_edition

Vinnaren faller på Ida – stort grattis! Du vinner dels för att den här selen i leopard verkar som gjord för dig. Sen kan jag känna igen mig  i det du skriver (inte minst om det där med att man inte vill se gullig ut), minns att jag själv tyckte vissa saker kändes så konstigt med att bli mamma i början. Till exempel mina allra första promenader med barnvagn så var det som om jag lekte, sjukt konstig känsla. Tyckte det var så mycket mer naturligt att bära barnet i sele så tror den här kommer hjälpa dig på vägen.

Här är Idas motivering:

1. 1973
2. Snart är det dags för vårt första barn. Jag längtar verkligen efter att bära barnet på utsidan istället för insidan. Eller mest av allt längtar jag efter att min sambo ska bära barnet. Då jag har haft och har jättesvårt att identifiera mig själv som gravid och likaså som kommande mamma. Blev så glad när jag såg tävlingen dels för det som jag beskrev ovan men även att bärselen var leopardmönstrad. Leopard har alltid varit mitt signum och vänner har undrande frågat om jag alltid har något leoprint på mig. Att det varit så vanligt förekommande tror jag beror på att jag avskyr att se söt och gullig ut. Leopard har alltid fått mig att känna mig stark och kraftfull, precis så som jag vill känna mig som mamma också.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind