Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Ur Arkivet

urarkivet

Kollar på den här bilden på mig och Leonora som togs när hon bara var några månader gammal. Så mycket har hänt på så kort tid. Framförallt så har hon blivit stor så snabbt – pratar, sjunger och har en stark vilja. Mitt hår har blivit kortare, mitt hem har sakta men säkert förändrats och är under ständig förändring eller ska jag säga förbättring. Kläderna i Leonoras garderob är för länge sedan utbytta, apelsinträdet dubbelt så stort, fåtöljen väntar fortfarande på att få nya kläder.  Mitt kök är som vanligt – här står spisen som vi fyndade på Blocket när vi flyttade in i huset för snart fem år sedan, mitt matbord som jag köpte (även det på Blocket) när jag flyttade hemifrån för över femton år sedan nu står stadigt kvar som en påminnelse om att man faktiskt inte behöver hetsköpa nytt hela tiden (även om det här hänger på sista versen nu). Jag går mer och mer åt ett wabi-sabi-tänk när det kommer till saker jag väljer att fylla mitt hem med – en hyllning till det icke perfekta känns viktigt i dagens läge då mycket handlar om nya trender.

Vill du se och läsa hela reportaget så gör du det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand