Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Ur Arkivet

urarkivet

Kollar på den här bilden på mig och Leonora som togs när hon bara var några månader gammal. Så mycket har hänt på så kort tid. Framförallt så har hon blivit stor så snabbt – pratar, sjunger och har en stark vilja. Mitt hår har blivit kortare, mitt hem har sakta men säkert förändrats och är under ständig förändring eller ska jag säga förbättring. Kläderna i Leonoras garderob är för länge sedan utbytta, apelsinträdet dubbelt så stort, fåtöljen väntar fortfarande på att få nya kläder.  Mitt kök är som vanligt – här står spisen som vi fyndade på Blocket när vi flyttade in i huset för snart fem år sedan, mitt matbord som jag köpte (även det på Blocket) när jag flyttade hemifrån för över femton år sedan nu står stadigt kvar som en påminnelse om att man faktiskt inte behöver hetsköpa nytt hela tiden (även om det här hänger på sista versen nu). Jag går mer och mer åt ett wabi-sabi-tänk när det kommer till saker jag väljer att fylla mitt hem med – en hyllning till det icke perfekta känns viktigt i dagens läge då mycket handlar om nya trender.

Vill du se och läsa hela reportaget så gör du det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt