Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Att övervinna sin rädsla 

     

Jag har under alla mina år lidigt av en liten skidfobi, skyller den på min Sydamerikanske far och att vi aldrig som små åkt på en enda skidsemester. 

Men nu när vi är uppe hos min killes syster då och då så har jag känt att det här har blivit en trist fobi som jag måste ta tag i. Dels för att faktiskt få hämta energi och vara för mig själv en stund istället för att ta hand om diverse barn och prylar medans alla andra åker. Men också för att jag ju gillar att vara ute i naturen och få rosenkinder. Jag är ett stort fan av att åka långfärdsskidskor och det gör jag riktigt uselt men med en stor dos glädje och får då en underbar frihetskänsla. Jag som annars alltid har prestationsångest vad gäller det mesta tycker det är så skönt att vara lite dålig på något och ändå tycka det är extremt kul. Något som jag tänker kan hända med längdskidor.

Så idag tog jag mig ut i skidspåret helt på egen hand. Staplade mig fram utan att veta något om varken broms eller  fart. Men det gick. Jag övervann det gamla fobimonstret, HA! Inte på ett vackert sätt, men jag gjorde det och det är huvudsaken. 

Under tiden åkte min kille med min tvåårige dotter i lilla backen. Jag, trettio år försent och hon några år för tidigt. Så är livet ibland. Allt har sin tid. 

 

  
Nu glad och trött i prästgården. 

X

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind