Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Kenzo x H&M – pics!

 

 

 

 

 

 

IMG_8161

Jag tillsammans med svenskt sällskap under KenzosxH&Ms efterfest. Foto: Emma Svensson

Igår var det visning och fest för Kenzos samarbetskollektion för H&M. En helt magiskt visning på alla sätt och vis med en scen som äntrades av dansare och modeller blandat. Under finalen sprang Kenzos designerduo Carol Lim och Humberto Leon ut tillsammans med Jean-Paul Gaude som regisserat visningen ut och fick upp hela publiken på dansgolvet. Jag har aldrig varit med om en mer kokande och glad modefest där alla dansade.

Kollektionen släpps i butik och online den 3 november. Men i vanlig ordning så fanns även en pop-up-butik där man kunde handla kollektionen direkt efter visningen, jag kom hem med det underbara pyjamas-settet (bild kommer) Så sjukt rolig och minnesvärd kväll. Här kan du se mina favoriter ur kollektionen och fler bilder.

 

KENZO x H&M launch event : directed by Jean-Paul Goude - FRONT ROW 

 

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: A model walks the runway at the KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Thomas Concordia/Getty Images for H&M)

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Models walk the runway at the KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for H&M)

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Models walk the runway at the KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Thomas Concordia/Getty Images for H&M)

Visningen var regisserad av fotografen Jean-Paul Goude som även plåtat kampanjen.

KENZO x H&M launch event : directed by Jean-Paul Goude - FRONT ROW 

 

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Charli XCX, Chance the Rapper, Halsey, Chloe Sevigny, Rosario Dawson, and Suboi attend KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for H&M)

Charli XCX, Chance the Rapper, Halsey, Chloe Sevigny, Rosario Dawson och Suboi.

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Chance the Rapper and Iman dance at KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for H&M)

Chance the Rapper och Iman på efterfesten.

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Ice Cube perfroms at KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Nicholas Hunt/Getty Images for H&M)

Uppträdande av Ice Cube!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind