Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling! Vinn badkläder från Scampi

acapulco fango stripe

tiburon waikiki nude

montauk black 3
Jag har fått möjlighet att ha en tävling där man kan vinna mina tre favoriter ur Scampis vårkollektion. Det är bilderna här ovan – har valt ut en randig baddräkt, en beige bikini och en strandklänning. Ett fint kit som funkar likabra i badhuset som på stranden.

Det enda du behöver göra är att följa dem på instagram @scampiswimwear och motivera här i kommentarfältet varför just du ska vinna. Vinnaren dras på onsdag nästa vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
53kommentarer
 • Jag älskar att bada och det är ännu roligare om man får göra det med stil. De är underbara alla tre!

  Följer på instagram

  Karin 2017-02-06 19:23:42
  Svara
 • Min käre syster fyller 20 år i februari vilket är en stor hade, hade passat utmärkt med en Scampibikini fram till sommaren nu när hon ändå är igång varje dag på gymmet efter att julmat!

  Daniel 2017-01-18 23:09:43
  Svara
 • Min syster fyller 20 år i februari vilket är en stor dag, så varför inte överraska henne med en Scampibikini fram till sommaren!

  Daniel 2017-01-18 23:08:50
  Svara
 • Känner mig redo att njuta av strand och bad denna sommaren, och känner mig stark och vacker i min kropp! Dessa badkläder kommer få mig att känna mig ännu stiligare!

  Kristin 2017-01-18 23:07:13
  Svara
 • När man längtar efter sol, hav och värme som mest kunde väl inget passa bättre än detta ”superkit” från scampi som jag älskar för deras stil, passform och kvalité! Hoppas massor från en som har svårt att hitta det rätta inom badkläder.

  Ulrika Andersson Kahlman 2017-01-18 19:20:37 https://www.facebook.com/ulrika.kahlman
  Svara
 • Jag har lovat mig själv att 2017 ska bli året då jag släpper stress och press och gör det jag drömmer om. Det blir en resa till Mexiko med vänner. Och där vore det så roligt att ha snygga strandplagg.

  Följer dig och scampi!

  Hannah 2017-01-18 13:35:06
  Svara
 • När funktion och design ska råda, är det tryggt att veta att Scampi står för båda.

  Barbro Larsson 2017-01-17 19:42:41
  Svara
 • Vilka härliga bilder! Nu längtar jag verkligen efter sommaren. Det vore fantastiskt att vinna nya badkläder, eftersom jag äntligen har gått upp i vikt efte att ha varit underviktig i flera år. Hoppas på en solig och lång sommar!

  Camilla 2017-01-17 15:51:41
  Svara
 • Scampi bikinisar motiverar mig att träna och äta hälsosamt så dem passar bra! Deras bikinisar får mig att ängta till sommaren.

  Sabina 2017-01-17 12:35:24
  Svara
 • Jag ska tågluffa i Europa hela sommaren. Då kommer jag behöva snygga badkläder till alla stränder och sjöar jag ska besöka 🙂

  Amanda Bach 2017-01-17 12:29:06
  Svara
 • Hei Pamela!

  Så fine badeklær! Min motivering er rett og slett så enkel at jeg ikke har kjøpt nye badeklær på 4 år. Og de ble brukt såpass mye under graviditeten hvor de altså ble tøyd i slik at de nå er helt utslitte og tynne i materialer. Og forrige gang jeg var å badet, så jeg meg selv i speilet etter bading og innså at, tross i at de er sorte, så hadde bikinien blitt gjennomsiktig. Dvs på høy tid med nye!

  sunniva 2017-01-17 12:26:17
  Svara
 • En soldyrkare av stora mått,
  mår av solstrålar och bad jätte-gott!
  Scampi har fångat min badsjäl,
  läckra badkläder passar mig väl.
  Med dessa snyggingar på kroppen,
  blir sommaren helt enkelt toppen!

  Följer på instagram: aneritrea

  Annika Nilsson 2017-01-17 10:27:00
  Svara
 • Hej! Jag har två underbara små flickor på 3 och snart 2 år. Har äntligen börjat få iordning på kroppen efter graviditeterna, bara tigerrändern kvar 😉 kommer bli mycket bad i sommar och skulle vara så härligt med lite nya badkläder istället för dom jag har som är 5 år gamla!

  Emmy 2017-01-17 10:25:36
  Svara
 • Älskar havet, jag behöver hav alla årstider och befinner mig ofta där. Som ensam vuxen med tre barn så blir det en del stående rakt upp och ner i vattnet för att ha koll och räkna in grabbarna när vi är på stranden eller i simhallen. När jag är utan barn så kommer den stora badkrukan i mig fram och paniken för att simma där jag inte bottnar, detta leder till mycket stående på bryggan, båtdäcket eller hängande på badstegen. Så i vilket sällskap jag än är så är det mer tid av exponering av badkläder än kropp nedsänkt i vatten för min del. Otvivelaktigt så underlättas livet då av perfekta badkläder.

  Cecilia/ snusefina på Insta 2017-01-17 09:29:14
  Svara
 • Bygger min stilsäkra garderob – både för vardag och fest – och nu planerar jag också inför min och min mans resa till Mauritius och då ingår självklart bikini, baddräkt och strandklänning. Scampi´s nya kollektion med stilsäkra färger och smickrande modeller som passar kvinnor i allra åldrar är en pärla i badklädesvärlden – älskar den och vill att dessa ska ingå i min packning!

  Ewa Pauli 2017-01-17 09:11:25
  Svara
 • Längtan till solen är stor. När jag ser dessa underbara badkläder från Scampi blir längtan ännu större. Hoppas att det nu är min tur att få känna mig snygg och rätt klädd på semestern.
  Kram neta_j

  Margareta 2017-01-16 23:04:49
  Svara
 • Sommar, sol och strandliv dagen lång,
  solbränna, sand och mellan tårna lite tång.
  Efter den långa vintern kommer vår,
  och plötsligt är det sommaren som för dörren står.
  Men oron håller mig på natten vaken,
  utan badkläder måste jag ju bada naken.

  Suzanna 2017-01-16 22:32:45
  Svara
 • Jag fyller jämnt och vi ska fira på Gran Canaria 🙂 Jag har lyckats gå ner mycket i vikt, och äntligen kommer jag att våga (och nästan vilja!) visa mig i badkläder 🙂 Vore kul att peppa sig själv med dessa läckerbitar!

  Följer som @mikkimuz

  Paola 2017-01-16 21:08:48
  Svara
 • Jag har nyligen fått barn och kroppen har omfördelats lite under graviditeten… så jag känner mig lite nervös inför att göra entree i badkläder, för första gången efter bebisens ankomst, när vi ska på semester i vinter. Då hade nya snygga badkläder vart så fint för att få lite extra självförtroende.

  Följer på instagram som @Miasdag

  Mia Korch 2017-01-16 17:02:19
  Svara
 • Är så dålig på att hitta och köpa ny snygg bikini.
  Dessa var underbart fina!

  Sara Wallenius 2017-01-16 16:32:17
  Svara
 • Efter att ha fött två barn på 2 år är självkänslan och viljan att visa sig i badkläder minimal =( men nu börjar ett nytt år och kampen efter den gamla kroppen har börjat. Detta vore den perfekta vinsten för mig, Först kan jag börja vänja mig vid att visa mig i strandklänningen, sen baddräkten som täcker magen och sen innan sommaren hoppas jag att var i form för att visa mig i den super snygga bikinin!
  Håller tummarna!

  maria 2017-01-16 11:43:05
  Svara
 • Scampi kläder andas kvalitet och passformen tar fram den bästa sidan av mig, solsidan!

  Ernesa 2017-01-16 08:48:11
  Svara
 • För bra precis tre år sedan bröt jag ryggen under en speedboatfärd i Thailand på vår bröllopsresa. Nu i slutet av mars reser vi tillbaks och tar denna gång med våra barn med sina kärlekar. En resa som visar att allt är möjligt, att det går att komma tillbaks. Å visst vore jag väl himla läcker, med att istället för den bikini som klipptes sönder på Bangkok Hospital i Phuket vid olyckan, komma tillbaks i en randig baddräkt från Scampi! ..och jag kan riktigt se mig glänsa i den helt magiskt svarta Strandklänningen. När den första rodnaden lagt sig, trotsar jag mina rädslor om en bh utan byglar…”den lilla rosa” kommer på, vid strandkanten bjuder upp till dans i vågornas skvalp stöttad av min make… @gullegosan

  Karin 2017-01-16 00:24:33 http://www.kaejo.se
  Svara
 • Jag köpte en vit bikini som gav filmstjärnekänsla i hela kroppen. Sen satte jag mig på fel tyg och nu är det brun orange fläckar över allt som inte går bort. Rädda mig!

  My 2017-01-15 23:49:35
  Svara
 • De senaste månaderna har mycket hänt; nytt jobb, nya vänner, ny kärlek och ny typ av träning. Träningen i simhallen skulle bli ännu roligare med en ny läcker baddräkt och den underbara bikinin och strandklänningen vore perfekta till resan med kärleken i sommar.

  Ida 2017-01-15 23:03:43
  Svara
 • Följer på insta: Amandalotta
  Åhh hade varit underbart att vinna detta då jag och sambon i sommar ska åka och båtluffa i Grekland! Så denna vinsten passar perfekt, behöver massa fina nya bikinisar då jag kommer leva i det hela sommaren! Hoppas hoppas!

  Amanda 2017-01-15 22:38:11
  Svara
 • Hej!

  Jag skulle vilja vinna för att jag snart skall åka på min drömsemester, men har inte råd att uppdaterad strandgarderoben. Så den här trion hade ju varit guld värt att få med sig på resan!

  Mvh
  Matilda

  Matilda 2017-01-15 22:14:35
  Svara
 • Jag vill inte påstå att livet utan fina badkläder är en lycka.
  Bara min mamma som säger att hon kan samtycka?
  Gamla och använda bikinis tänkte jag faktiskt slänga – på mina NYA badkläder från Scampi kan alla istället blänga.
  Jag känner nog ingen kvinna som inte hade velat att vinna !
  Har tyvärr ingen tur när det kommer till tävlingar, men det är nog inte svårare än att hitta rosa grävlingar?
  Jag hoppas, jag hoppas jag har en chans för att det får mig att känna en stor balans!

  kram Jagoda 🙂
  instagram: jjagodaa.a

  Jagoda 2017-01-15 20:58:06
  Svara
 • Nya badkläder är kravet,
  när jag i sommar semestrar vid Medelshavet.
  Scampi swimwear – som klippt och skuren,
  nu hoppas jag bara på turen!

  Åsa Lissdaniels 2017-01-15 17:58:19
  Svara
 • Nya badkläder är kravet, när jag i sommar semestrar vid Medelhavet. För mig som klippt och skuren, nu hoppas jag bara på turen!

  Åsa Lissdaniels 2017-01-15 17:54:58
  Svara
 • Jag har senaste 1½ året gått ner 20 kg, planerar 5 till innan sommaren. Vore underbart att få en ny uppsättning badkläder inför sommarsäsongen som sitter snyggt och passar istället för de stora jag har idag 😀

  Följer på instagram som annika.andersson111

  Annika Andersson 2017-01-15 17:44:10
  Svara
 • För att min kropp förändrades efter graviditeten och nu har jag inga att använda.

  Gillar på ig ”colatjejen89”

  Caroline Torbjörnsen Valberg 2017-01-15 16:36:51
  Svara
 • Alltså hur fina var inte dess tre!? Tänk att få starta våren med ett premiärdopp i havet tillsammans med den randiga baddräkten. Eller att få överraska min pojkvän på stranden med den fantastiskt snygga beiga bikinin. Eller att vandra längst stranden en varm sommarkväll arm i arm med min syster i den svarta strandklänningen. Jag har mängder med planer ihop med dessa tre, kan knappt vänta till solen och värmen kommer. Då ska vi ha mängder av äventyr!
  Gillar och följer dem på Instagram @whatews

  Tilda Bengtsson 2017-01-15 16:08:46
  Svara
 • Ett av mina mål för 2017 är att kunna känna mig säker och trygg i bikini. Däremot blir det svårt att kunna känna sig fin utan att ha en sjukt snygg bikini. Jag önskar mig en snygg bikini som passar mig toppen då jag ska till USA så jag vågar glida runt i bikini, självsäker och humöret på topp!

  Emma 2017-01-15 13:51:21
  Svara
 • De badkläder jag har nu är antingen för små eller så slitna så de börjar bli genomskinliga… haha. Så en ny bikini hade verkligen suttit perfekt (hehe, fyndigt eller hur). Förhoppningsvis kommer jag även ha TID att bada i sommar eftersom vi nu avslutar vårt liv som mjölkbönder och kan ha semester och lediga dagar som vanligt folk 🙂

  Charlotte Borneklint 2017-01-15 11:51:29 http://www.bondmoran.nu
  Svara
 • Firar silverbröllop och en resa till Maldiverna stundaroch jag har letat med ljus och lykta efter fina badkläder men det är ju inte säsong än och nu blev jag i alla dessa plagg helt kär! Så håller tummarna och tår för att jag i min resväska just få packa ner de här!

  Gunilla 2017-01-15 11:49:58
  Svara
 • Jag skulle hemskt gärna vinna dessa otroligt snygga strandkläder! Jag har nyligen bokat en enkelbiljett till Australien och är så väldigt nervös och förväntansfull. Vet inte hur länge jag kommer stanna, och har sagt upp mig från jobb för att följa kärleken till ett nytt land. Lite sprillans nya, coola strandkläder skulle få mig att känna mig snygg och välklädd på stranden, och kanske ge mig lite extra mod!

  (Har försökt kommentera från min mobil innan men tror inte det fungerade, förlåt om jag har råkat spamma!!)

  julia 2017-01-15 11:00:06
  Svara
 • Jag vill vinna för att min fru behöver nya badkläder efter att ha tränat bort 20 kg! 🙂

  Jerker Nilsson 2017-01-15 10:28:23
  Svara
 • Så snyggt! Känner mig riktigt pepp och börjar smått längta till sommaren, eller varför inte redan nu i ett badhus…
  Fina kläder är till för att användas och kan därför fungera som en sporre till att få mig mer aktiv. Ta tag i nya chanser, bryta vardagen med någonting nytt och ändra i gamla rutiner.
  Det behöver inte vara så avancerat. Även små saker gör stora skillnader.

  Kram på er, Mia

  mia 2017-01-15 08:54:19
  Svara
 • Så fina! Klädsamma på en 30+ tjej. Känner mig inte hemma i knallrosa eller turkos trekantsbikini längre…

  Louise 2017-01-15 07:17:04
  Svara
 • Sist jag inhandla en bikini var 2003, så ni kan tänka er hur den serr ut. Har nyss fött barn så inte riktigt känt att timingen var rätt för en ny men om två veckor börjar babysim och jag skulle bli såååå lycklig om jag fick en ny baddräkt tills dess- min 2003:are ser så maläten ut att jag skäms men med mammapeng finns inget alternativ just nu…
  Hoppas på tur!

  Ulrika Armano 2017-01-15 07:10:48
  Svara
 • Jag har börjat mitt nya liv Ska peppa mig själv och vara nöjd med den jag är Det ska bli bli att simma mycket Så det vore underbart att vinna LOVE Anneli

  Anneli 2017-01-15 05:07:42
  Svara
 • 2017 är mitt löfte till mig själv att aldrig tveka att klä mig coolt – dvs intuitivt, med hjärtat, fritt från rädslor. Det innebär att kläder som ibland fick luftas en sen lördag nu ska luftas dagtid en tisdag. Det innebär nya kombinationer – och, i viss mån, nya kläder. Kläder som får mig att känna mig cool, i mina egna ögon. Det räcker. Att uppdatera strandgarderoben och få in lite coolness även där vore en perfekt, stämning start på initiativet! Kram Maricka

  Maricka Berggren 2017-01-14 20:03:18
  Svara
 • Älskar Scampi’s härliga badkläder sitter så bra även på mig som drar lite större storlekar. Håller tummarna och hoppas på turen.

  Catharina 2017-01-14 16:43:47
  Svara
 • För att om exakt två månader kommer mina dagar att bestå av morgondopp i baddräkt, strandhäng i bikini och långa luncher i strandbaren med en klänning på. Bali, vi ses snart!

  Erika 2017-01-14 16:18:43
  Svara
 • Känner för första gången i mitt 26-åriga liv att i år är året då jag kommer äga stranden. Eller ja, i alla fall känna mig stolt över mig själv på stranden. Och då hade jag verkligen behövt något som detta att ha på mig.

  Antonia 2017-01-14 15:28:47
  Svara
 • Åh vad fina! Har likeat nu. Jag skulle vilja vinna då jag just bokat en enkelbiljett till Australien. Kommer stanna där på obestämt tid och är minst sagt lite nervös! Sprillans nya, snygga strandgrejer kanske är precis vad jag behöver 🙂

  Julia 2017-01-14 15:02:31
  Svara
 • Jag vill vinna eftersom jag behöver lite nya badkläder tills i sommar. Ser så fram emot sommaren och det skulle vara ännu roligare med lite snygga badkläder! Följer @scampiswimwear på instagram, där jag heter @palmmmalin 🙂

  Malin Palm 2017-01-14 12:12:34
  Svara
 • Efter en viktuppgång på 15 kilo på grund av sjukdom har jag fått kämpa med att älska min ”nya” kropp. Trots att den har tagit sig igenom två års helvete så har jag ändå kommit på mig själv med att kritiskt granska den i spegeln och nypa mig i magen och låren. Men den är ju faktiskt fantastisk som har blivit frisk igen! Som har orkat med medicinering och behandlingar och tagit sig igenom skiten. Så mitt nyårslöfte är att älska min kropp, ta hand om den och vara tacksamför den istället för att trycka ner den i för små jeans och dölja den i strandtunikor. I sommar vill jag därför ha en baddräkt i rätt storlek, en baddräkt som hyllar mina kurvor och visar upp min vackra, starka kropp, för det är den och jag värd!

  Malin 2017-01-14 08:02:04
  Svara
 • Har precis bokat en resa till Barcelona, dessa grymma badkläder ger mig allt jag behöver för en härlig semester. Följer så klart på Instagram under jessica_hellstrom. Håller tummarna!

  Jessica Hellström 2017-01-14 07:42:47
  Svara
 • Följt! Åh, vilka fina badkläder. Jag skulme vilja vinna då jag just bokat en enkelbiljett till Australien. Kommer flytta dit på obestämd tid – och en sprillans baddräkt att känna mig fin och cool i skulle vara så perfekt!

  Julia 2017-01-14 05:36:58
  Svara
 • Hej! Efter att varit gravid med tvillingar som kom i oktober 2016 ser min kropp numera annorlunda ut och mina gamla badkläder passar helt enkelt inte längre. Skulle vara underbart att få byta ut badgarderoben mot de fina plaggen ifrån Scampi och därmed hylla min nya kropp! / Sandra

  Sandra 2017-01-13 11:20:49
  Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand