Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Och vinnaren är…

acapulco fango stripe

Jag vill tacka så otroligt mycket till alla er som tävlat om Scampis fina badkläder, så roligt att lära känna er läsare lite bättre genom de här motiveringarna. Jag ser att ni är många som nyligen fått barn och som kämpar med vikt. Vill bara säga till er att var STOLT och glad över era kroppar, att ni haft möjlighet att kunna föda ett barn.

Det var svårt att välja ut bara en vinnare. Men mitt hjärta bankar lite extra mycket till dig Cecilia som är ensamstående med tre barn. Det påminner om min mamma som mestadels tog hand om mig och mina två äldre syskon själv. Jag har sett henne kämpa genom åren och hade gladeligen velat att hon skulle vinna en sån här typ av tävling.

Här är Cecilias motivering:

Älskar havet, jag behöver hav alla årstider och befinner mig ofta där. Som ensam vuxen med tre barn så blir det en del stående rakt upp och ner i vattnet för att ha koll och räkna in grabbarna när vi är på stranden eller i simhallen. När jag är utan barn så kommer den stora badkrukan i mig fram och paniken för att simma där jag inte bottnar, detta leder till mycket stående på bryggan, båtdäcket eller hängande på badstegen. Så i vilket sällskap jag än är så är det mer tid av exponering av badkläder än kropp nedsänkt i vatten för min del. Otvivelaktigt så underlättas livet då av perfekta badkläder.

 

Cecilia, stort grattis! Maila mig adress och storlek till pamela@bellafesta.se så ser jag till att badkläderna kommer till dig!

 

x

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand