Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn klocka från Roamer!

  
Den här veckan har jag fått äran att lotta ut min personliga favoritklocka från Roamer, det är modellen Searock med svart urtavla. Det jag vill veta om dig är vilken tid på dygnet är din favoritstund och varför? 

Svara i kommentarsfältet så är du med och tävlar!

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Min favoritstund på dygnet är runt 7.10 när jag promenerar med peppande musik i lurarna vid Skanstull, ser hur solen går upp och snart ska börja dagens träningspass. Då mår man bra och insuper energi!

  Amanda Larsson 2017-02-18 20:29:30 http://amandalarsson.com
  Svara
 • Hej!
  Vem vann klockan?

  Helena 2017-02-17 19:06:22
  Svara
 • Halv sex på eftermiddagen, då har jag oftast precis ätit middag med min familj och alla är fortfarande kvar i köket. Man berättar om nån stund av sin dag och lyssnar på andras, man ventilerar. Kaffekokaren bubblar och kaffedoften sprider sig. Man tänker på något sött man ska ta till kaffet. Gillar tiden precis innan kväll för man är mätt och har hunnit med en dag och man har fortfarande tid till att göra något som man inte hunnit med eller så kan man förlora sig in i en bra bok eller bara umgår med nån man tycker om.

  An A 2017-02-16 11:51:28
  Svara
 • Så fin klocka!
  Min favorittid på dygnet är vid 19:30 på vardagar, då har jag och min sambo precis ätit upp en god middag, skjuter upp disken för att sjunka ned i soffan med varsin cappuccino och prata om hur dagen har varit. Det är vår egentid, ingen TV, bara vi och gott kaffe. <3

  Ha en fin dag!

  Ronja Wilör 2017-02-15 08:19:14
  Svara
 • Min favoritstund på dygnet är klockan 10.30. Oftast brukar jag vara ute från dagens första möte då och min mest kreativa timme på dagen inleds. 10.30 brukar jag göra en kopp te till mig själv, dels för att hålla lunch-kurret borta och dels för att ingjuta inspiration i mig själv med hjälp av en rykande varm och god kopp med en klick honung i.

  Så går jag till min arbetsplats, pluggar i hörlurarna, sätter på musik och dammar av massor av to do:s. Oftast är det denna timme fram till lunch som jag skriver dagens bästa text och det är en underbar känsla.

  Maricka 2017-02-13 19:11:37
  Svara
 • 7:47 pga min bästa kent-låt. får alltid en filmisk känsla i kroppen när jag råkar kolla på klockan exakt i den stunden.

  beatrice 2017-02-12 15:40:13
  Svara
 • I första morgonljuset
  är allting ännu lugnt
  en egen tid i huset
  när barnen sover tungt.

  Den första kaffekoppen
  när morgonen tar vid
  och väcker upp i kroppen
  är dygnets bästa tid.

  Caroline 2017-02-12 11:37:40
  Svara
 • Min favoritstund är när jag kommer till kontoret tidigt på morgonen, oftast kl 7. Det är tyst och lugnt, lite mörkt och jag kollar mailen och förbereder dagen. Dricker vatten och en god te, och lyssnar så småningom oftast på den låt jag för tillfället helt snöat in på om och om igen. Högt i lurar, samma låt. 40 min senare brukar kollegor ramla in och det blir snack och skratt. Min start på morgonen är min favorit!

  Anna 2017-02-12 10:09:45
  Svara
 • I första morgonljuset
  är allting ännu lugnt
  en egen tid i huset
  när barnen sover tungt.
  Den första kaffekoppen
  när morgonen tar vid
  som väcker liv i kroppen
  är dygnets bästa tid.

  Johan 2017-02-11 22:09:57
  Svara
 • Klockan 7 på morgonen, när jag klarat av morgonrutinen och satt mig på ett pendlingståg till jobbet. 40 minuters tystnad med kaffe, frukostfralla och tidning. Ger mig tid till planering och reflektion i en annars ganska hektisk vardag!

  Lena 2017-02-11 17:00:48
  Svara
 • Morgonstund har guld i mun! Nja kanske inte under den mörka årstiden. Men på sommaren, när man väcks av fågelsång och innan man ens tagit första kaffeslurken, kan gå några hundra meter till bryggan och ta sig ett morgondopp.

  Ann-Charlotte Norén 2017-02-10 18:02:51
  Svara
 • Min favoritstund på dagen är exakt kl 17:21 på eftermiddagen. Om allt timar i kollektivtrafiken är det stunden som jag kommer innanför dörren hemma efter en hel dags arbete och får krama min lilla dotter. Har nu arbetat heltid i två veckor efter ett års föräldraledighet och även om jag vet att hon har det så bra med sin pappa svider det ändå lite i hjärtat av att vara ifrån henne så långa dagar. Så 17:21, och timmarna därefter, när jag får leka med henne och krama henne, är min bästa stund på dagen.

  Lisa 2017-02-10 09:26:18
  Svara
 • En speciell stund på dagen för mig är några minuter innan lunch. Jag har kommit igång med dagen rejält och min morgontrötta hjärna är sen ett litet tag i full gång. Folk omkring en börjar att röra på sig och man börjar släppa jobbet för en god paus. Sen smakar också koppen kaffe efter maten fantastiskt bra!

  Emma 2017-02-10 08:24:21
  Svara
 • Min favvostund på dagen är när jag vaknar och ligger kvar i sängen och kan känna att det blir en bra dag. När man lever med en kronisk sjukdom så är långt ifrån alla dagar bra dagar men när det infaller så är det en härlig stund av energi och känsla av att möjligheter ligger framför en. Love it!

  Annica 2017-02-09 15:54:25
  Svara
 • Min favoritstund är antingen tidiga morgnar runt 06:00 eller sena kvällar efter 22:00. Det är tider då jag går ut och promenerar utan att möte en enda människa. Tankarna får vandra fritt och man får tid till eftertanke och idéer. I dessa stunder är jag lyckligt omedveten om tid men desto mer närvarande i nuet.

  Irene 2017-02-08 22:52:33
  Svara
 • Min favoritstund på dygnet är just nu kring läggdags! Det låter trist, det inser jag! Men det är så skönt när man har lagt undan telefonen (förhoppningvis) och så har jag börjat högläsa för min sambo, något jag sågade totalt först, men som har visat sig vara fruktansvärt avslappnande och roligt!

  Angelica 2017-02-08 22:19:55
  Svara
 • Arkeologiska utgrävningens frukostar i Jordanien.
  Vi satt i matlag med 3000 år gamla ruiner runt omkring. Vi hade redan arbetat tre timmar för att tillvarata de någorlunda svala morgontimmarna. Soluppgången hade passerat, så även herdar med sina får och getter.
  Nyttigt var det med naturligt solmogna grönsaker, stenugnsbakat bröd nyköpt från bageriet, olivolja, örtblandningen zatar, fetaost, färska fikon, aprikoser, druvor, granatäpplen, mandlar, apelsiner och nybryggt te på källvatten från dalen.

  Helena 2017-02-08 20:03:07
  Svara
 • Åtta på kvällen! Mätt och ännu inte trött. Jobbet gjort men dagen ännu inte slut. Softar i soffan med bok eller magasin. Eller är ute på vift!

  Sanna 2017-02-08 19:40:16
  Svara
 • Klockan åtta på kvällen! Dagen är ännu inte slut. Jag är mätt, ännu inte trött. Jag ligger i soffan och läser eller kollar en serie. Eller så är jag på språng! Ute och gör något kul ihop med en vän!

  Sanna 2017-02-08 19:14:49
  Svara
 • När klockan är sådär halv fyra och jag börjar avsluta på jobbet. Vet att en närmsta timmen kan vara stressig med hämtning av en hund och två barn på olika ställen men oftast så känner jag jag mig glad och förväntansfull. Även om jag tycker väldigt mycket om mitt arbete som sjuksköterska är det ändå mest härligt när familjen är tillsammans.

  Sofia Achatius 2017-02-08 19:14:29
  Svara
 • Min absolut bästa tidpunkt på dagen är supertidiga vardagsmorgnar när jag smyger upp och drar igång kaffekokaren. Sätter mig i vardagsrummet, tänder två värmeljus och slår på nyhetsmorgon på lägsta volym så att sambon inte vaknar. Känns nästan olagligt mysigt.

  Gunilla 2017-02-08 12:40:20
  Svara
 • Hej!

  Min favoritstund är när jag kommer hem efter arbetet vid 17-18:00 och får lägga mig i ett varmt bad. Terapeutiskt och helande. Man hinner reflektera över hur dagen varit och planera morgondagen samt slappna av.

  Karolina Palmgren 2017-02-08 12:39:54
  Svara
 • Morgonen! Ny dag. Nya tag. Att gå upp med solen. 🙂

  Pirta Tingström 2017-02-08 12:33:31
  Svara
 • Jag smälter varje gång någon av mina tre små barn vaknar för dagen och de gör det allt som oftast med ett skratt eller leende! Så härligt med deras positiva inställning till en ny dag och även om de lite för ofta vaknar före klockan sex på morgonen så måste jag ändå säga att det är min bästa stund på dagen.

  Christina 2017-02-08 11:30:58
  Svara
 • Min favorittid på dagen är på morgonen när jag tänder ett ljus och mediterar i ca 10 min. Min stund som ger mej både ro och styrka. Efter min meditation sätter jag min intention för dagen och det hjälper mig att få en bra och fokuserad dag.

  Tack för fin blogg.

  Cecilia

  Cecilia Strömer 2017-02-08 08:55:02
  Svara
 • Min favorittid på dygnet är inte knuten till något speciellt klockslag, utan snarare ett sinnestillstånd. De stunder då allting flyter, då fokus och sinnesnärvaro infinner sig varesig det gäller en knepig arbetsuppgift, ett träningspass eller när man verkligen kan vara närvarande för sina kära. Den tiden blir alltför kort med tanke på allt som bråkar om uppmärksamheten i livet och samhället. Klocka ger så klart inte mer tid, men varje gång jag tittade på den skulle jag få en påminnelse om att ta vara på tiden jag har.

  Camilla 2017-02-08 08:49:41
  Svara
 • Mellan 8 och 11 på kvällen. Är lite kvällsmänniska, så då börjar liksom energin och kreativiteten sprudla.. Jättebra när jag skriver på en hemtenta eller liknande, mindre bra när jag måste upp tidigt nästa morgon. Gillar och behöver mycket ensamtid, och spenderas dessa stunder själv kan jag andas ut och bara njuta av mitt eget sällskap.

  Sophie 2017-02-08 00:25:46
  Svara
 • Min basta tid ar precis nar jag tar andra koppen kaffe pa morgonen (kanske sarskilt pa en ledig dag), nar hela dagen ligger framfor en och allt kanns mojligt! Ah, underbara kansla!

  Julia 2017-02-07 23:08:59
  Svara
 • Elsker det det største smilet jeg får av min lille datter hver morgen ca kl 07. Men må ærlig innrømme at når klokken er 20.00 og ungene er i seng, huset er ryddet og jeg endelig kan nyte litt egentid også er helt fantastisk 🙂

  Camilla 2017-02-07 22:56:51
  Svara
 • Hej!
  Vilken underbar tävling super snygg klocka!!

  Bästa tiden är kl 11 när jag avnjuter min andra kopp kaffe och börjar ser fram emot, och börjar fundera på vad man ska ta för välförtjänt lunch och sen kommer eftermiddagen som känns som en nerförsbacke?.

  Mvh Susan

  Susan 2017-02-07 22:09:50
  Svara
 • Min favorittid på dagen är runt halv åtta-tiden på kvällen. Då är det dags för mina barn i förskoleåldern att gå i säng. Det är så mysigt att ligga nära små varma kroppar och läsa godnattsaga. Prata om dagen som har varit och dagen som väntar – det är kvalitetstid och favoritstunden på dagen. Tack för en bra blogg.

  Annelie 2017-02-07 20:39:37
  Svara
 • 07:55, efter en natts jourande på sjukhuset. Med en automatkaffe i soffan i väntan på att lämna över till som ska jobba dag. Trött i både huvud och kropp, men med vissheten att vad som än händer kommer jag inom 5 minuter få lämna över till pigga kollegor medan jag själv kan gå hem, stänga av huvudet (för en stund iaf) och äta frukost! Lycklig att ändå (rent subjektivt) ha världens bästa jobb!

  Camilla 2017-02-07 20:10:56
  Svara
 • När jag cyklar till jobbet på morgonen, speciellt på hösten när luften är hög, himlen klar, bladverket färgsprakande och det doftar nyrostat kaffe från Gevalia.

  A 2017-02-07 19:55:22
  Svara
 • Min favoritstund på dagen är läggdags. Närmare bestämt när jag kryper ner i sängen och förnöjt gosar ner mig i kudden som Sir Vääs i Robin Hood på julafton. Njutning på hög nivå varje kväll!

  Christine 2017-02-07 19:14:21
  Svara
 • Min favoritstund på dagen är den där behagliga timmen efter middagen, runt kl 18 i min familj, när det inte finns så många måsten kvar. Då när man kan hänga lite med ungarna i soffan eller på gården och det är ännu en stund till läggdagstjatet infinner sig. Då när alla är mätta och glada och sams. Då när det ännu känns som om man ha en kvar en del av dagen tillsammans.

  Camilla 2017-02-07 17:01:26
  Svara
 • Min absolut favorittidpunkt på dygnet är tidiga vardagsmorgnar, lugnet innan stormen. När man hinner slå på kaffebryggarn innan sambon vaknat. Jag brukar smyga in i vardagsrummet för att slå på nyhetsmorgon på lägsta volym och tända värmeljus. Känns nästan olagligt mysigt.

  Gunilla 2017-02-07 16:39:14
  Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry