Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Fredag och nakna axlar

_y8b5762

Fredag kära läsare. Kan sammanfatta veckan med att den var rätt så normal för min del – inga rutiner what so ever, preppat och stått i studion två dagar och stylat reklamfilm som var superkul. Hunnit med ett långt yogapass – nu när jag kört kontinuerligt under ett tag börjar jag verkligen att märka skillnad (läs jag kan andas igen)! Hängt med Leonora. Gått på en pressmiddag (kanske det är min rutin?). Testat nya hårprodukter som är magiska, mer om det inom kort! Och haft på mig den här fantastiska toppen från Fall Winter Spring Summer samt armband från Ebon Li.

Nu ska jag ignorera alla olästa mail från veckan och ta helg istället (definitivt en rutin).

Glöm inte tävla om klockan! På måndag drar jag vinnaren.

Trevlig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Vem vann klockan?

    Helena 2017-02-16 17:46:42
    Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand