Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Fredag och nakna axlar

_y8b5762

Fredag kära läsare. Kan sammanfatta veckan med att den var rätt så normal för min del – inga rutiner what so ever, preppat och stått i studion två dagar och stylat reklamfilm som var superkul. Hunnit med ett långt yogapass – nu när jag kört kontinuerligt under ett tag börjar jag verkligen att märka skillnad (läs jag kan andas igen)! Hängt med Leonora. Gått på en pressmiddag (kanske det är min rutin?). Testat nya hårprodukter som är magiska, mer om det inom kort! Och haft på mig den här fantastiska toppen från Fall Winter Spring Summer samt armband från Ebon Li.

Nu ska jag ignorera alla olästa mail från veckan och ta helg istället (definitivt en rutin).

Glöm inte tävla om klockan! På måndag drar jag vinnaren.

Trevlig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Vem vann klockan?

    Helena 2017-02-16 17:46:42
    Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind