Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg

  
Helgen Sammanfattad i en bild. Förfirade min födelsedag med familjen, vi gjorde vegetariskt plock och bakade avlånga tårtor med maräng och bär. En bra helg ska handla om just mat. Jag vet att min kille mår som bäst när han direkt efter frukost börjar preppa för middagen. Eller när jag tidigare under veckan planerat någon ny rätt som vi sedan lagar ihop. De dagar vi bara gör snabba tråkiga rätter så är det ett tecken på stress. Och även om jag jobbar sjukt mycket så ser jag alltid till att äta middag tillsammans med familjen (om jag då inte plåtar eller är iväg på produktion). Mat och framförallt middag symboliserar så mkt mer än att bara fylla magen. 

Nog om mat. Nu ska jag hänga ihop ett modejobb inför torsdag då vi plåtar för Metro Modes vårnummer! 

X

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry