Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg

  
Helgen Sammanfattad i en bild. Förfirade min födelsedag med familjen, vi gjorde vegetariskt plock och bakade avlånga tårtor med maräng och bär. En bra helg ska handla om just mat. Jag vet att min kille mår som bäst när han direkt efter frukost börjar preppa för middagen. Eller när jag tidigare under veckan planerat någon ny rätt som vi sedan lagar ihop. De dagar vi bara gör snabba tråkiga rätter så är det ett tecken på stress. Och även om jag jobbar sjukt mycket så ser jag alltid till att äta middag tillsammans med familjen (om jag då inte plåtar eller är iväg på produktion). Mat och framförallt middag symboliserar så mkt mer än att bara fylla magen. 

Nog om mat. Nu ska jag hänga ihop ett modejobb inför torsdag då vi plåtar för Metro Modes vårnummer! 

X

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind