Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Och vinnaren av klockan är..

IMG_7615.JPG

Tack för alla bidrag till tävlingen. Det är intressant att läsa era kommentarer, många har gemensamt att morgontiden är en viktig stund på dagen då man får en tid för sig själv. Jag kan inte annat än att hålla med.

Vinnaren går till Camilla. Det är för att din motivering träffad mig rakt i hjärtat. Min pappa är extremt dålig och när jag är på sjukhuset så beundrar jag alla er sköterskor med vilket fantastiskt jobb ni gör. Så jag vill att du Camilla ska ha klockan så att du varje morgon när du slutar ditt pass kan kolla tiden och påminnas om just det här, hur mäktigt jobb du har.

07:55, efter en natts jourande på sjukhuset. Med en automatkaffe i soffan i väntan på att lämna över till som ska jobba dag. Trött i både huvud och kropp, men med vissheten att vad som än händer kommer jag inom 5 minuter få lämna över till pigga kollegor medan jag själv kan gå hem, stänga av huvudet (för en stund iaf) och äta frukost! Lycklig att ändå (rent subjektivt) ha världens bästa jobb!

 

Camilla, maila mig din adress på pamel@bellafesta.se så ser jag till att du får din fina Roamer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fashion & Jewelry Brands Revealed , follow us and stay tuned to new jewelry brand arrivals and discount offers
    http://www.ritoot.com/

    Ritoot 2017-03-01 18:52:37 http://www.ritoot.com/
    Svara

senaste från Mode

Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind