Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Tävling – Vinn lakan från Dirty Linen


Här ser ni hur min källare börjar ta form! Har äntligen hittat lakan som passar perfekt här nere. Ville ha lakan i linne som är fina nog att ha utan något överkast och som ger en lite rå känsla samtidigt som det är en mjuk färgskala. Valet blev enkelt till slut – linnelakan från Dirty Linen i färgskalan dirty White.

Och nu kära läsare, har jag fått möjlighet att lotta ut ett ex – vinnaren får ett underlakan och ett påslakan i färgskalan dirty white.

Men, den här veckan kan du bara vinna till någon annan, så det du behöver göra är att följa @dirtylinen på insta och svara på frågan:

Vem vill du vinna de här lakanen till och varför?
Motivera här i kommentarsfältet så drar jag vinnaren på fredag den här veckan!

 


Jag blandar färgerna på mina örngott.
  Min kära katt Småland. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Jag skulle vilja vinna dessa åt min mamma. Som textillärare har hon stenkoll på alla linnets alla fördelar som material och jag vet att hon verkligen skulle bli glad över en sån fin present.

  Frida Hjärtman Karlsson 2017-03-03 11:28:27
  Svara
 • Hej Pamela, jag skulle vilja ge lakanen till mitt fina, fina barn som nu är på väg ut i vuxenlivet. Inte för att jag någonsin tvivlat en sekund på henne men ändå har det funnits sömnlösa nätter fyllda av oro, hur i hela friden ska allt gå ihop och vad säger egentligen statistiken om barn till unga ensamstående mammor? Vi måste klara det här och vi måste slå dem med häpnad! Och såklart har hon gjort det, jag hade verkligen kunnat ägna de nätterna åt vettigare saker!

  Så min önskan kära barn, må du sova djupt och tryggt, få vara varm när det blåser, svalkas i hettan och låt dina drömmar leda dig precis så långt i livet och i världen som du önskar!

  Wilma 2017-03-03 00:25:27
  Svara
 • Pappa. Så lik men ändå så olik. Så mycket kärlek och smärta. Cancer. Ordet förkroppsligar så mycket mera. Efter tredje året med sjukdomen med oändliga sjukhusvistelser och oro så skulle jag vilja stoppa om min lilla pappa i detta ljuvliga linnetyg. Något fint och mjukt som inte bär spår av vare sig landsting eller sjukvård. I drömmarna är vi alltid fria.

  Anneli 2017-03-02 21:13:07
  Svara
 • Åååå jag skulle vilja vinna dessa till min älskade syster Anna som precis flyttat till sin första egna lägenhet! Jag är så stolt över henne och allt hon har roddat dessa månader som nyexaminerad med nytt jobb och massa massa övertid. Så svårt att få ihop allt i början, så mkt som ska köpas och fixas, detta skulle verkligen vara en push-present för henne och ett stort grattis från världens stoltaste storasyster ❤

  Karolina 2017-03-02 21:03:48
  Svara
 • Vill vinna lakanen till min kille som ska bli pappa om några dagar. Så att han också kan få sova skönt om han inte får plats i sängen utan får bädda i soffan, när vi får ny minichef här hemma.

  Märta Sigurdsson 2017-03-01 12:57:39
  Svara
 • Efter tre barn och ett absolut köpstopp vad gäller sängkläder (eftersom de under flera år har blivit förstörda av nattvandrande små varma minimänniskor) drömmer jag om att äntligen få återinviga sängen med nya sängkläder.

  Lisa 2017-02-28 11:28:41
  Svara
 • Jag vill vinna sängkläderna till min son som flyttat hemifrån. Han tycker linnelakan verkar skönt, men inte haft råd att köpa några än. Och ett stort plus är ju att han slipper bädda med sängöverkast!

  Sanna 2017-02-28 09:25:55
  Svara
 • Till min älskade son @jeppebengtsson_ så han får uppleva hur skönt man sover i linnelakan??

  Maria Bengtsson 2017-02-27 20:58:15
  Svara
 • Jag vill ge mig själv lakanen, för att jag behöver dem. För att det måste vända nu.
  Efter tunga månader med cancer, sorgliga farväl, arbetslöshet och inbrott så vore det skönt att få drömma sig bort i dessa fina fina lakan.

  Emma 2017-02-27 20:04:02
  Svara
 • Jens-min älskade sambo som jobbar mycket och sover för lite, han är värd detta vackra och svala Linne-lakan nu när han snart ska bli förälder!

  Joanna G 2017-02-27 20:01:02
  Svara
 • Jag vill vinna dessa lakan till mig själv för jag är så himla bra! Vi måste våga vara egoistiska ibland bland all kärlek till omgivningen. Man uppmuntrar och hyllar sin familj och vänner men glömmer sig själv ibland. Jag är klok som en bok, låt mig sova som en tok. Tjoho!

  Sofie 2017-02-27 19:50:31
  Svara
 • Jag önskar vinna underbara lakanen till min älskade mamma, som är en lakanfantast utan dess like. Dessutom är hon ju min fantastiska mamma och jag önskar henne allt fint i världen.

  Helena Norstedt 2017-02-27 17:35:11
  Svara
 • Daniel. Min sambo, den allra finaste. Han som älskar att sova men som sovit på tok för lite den senaste tiden på grund av intensiv jobbperiod med många tankar och mkt grubbleri. Det här skulle göra honom gott och det vill jag unna honom.

  Louise 2017-02-27 16:19:46
  Svara
 • Hej,
  Medverkar i tävlingen med den lilla energi jag har kvar idag. Förra veckan låg min kille i influensa och nu är det min tur. Jag skulle därför vilja vinna lakanen till min kille och mig. För att vi behöver energi, lite glädje och verkligen fräscha och rena lakan! Det skulle vara som att vända blad, ut med sjukbacillerna och in med något härligt. Nu ska jag åter dra täcket över huvudet och tycka synd om mig själv…

  Karin 2017-02-27 16:18:50
  Svara
 • Hej!
  Jag vill ge detta set till min pojkvän Carl, som jag nu fått äran att dela 18 kvadrat med. Jag börjar som smått öppna Carls ögon för inredning, att man ska investera i bra grejer trots att man är student. Plus att han i nuläget har lite småfula påslakanset, haha.. Att bädda med Dirty Linen hade förhöjt trivseln och snyggheten här, i det jag nu kallar hemma.

  Josefine Brangstrup 2017-02-27 16:16:28
  Svara
 • Har nyligen flyttat in i en tvåa – och köpt en ”riktig” säng i ett alldeles riktigt sovrum! Ljuvligt (för någon som sovit i en loftsäng och sen sängskåp de senaste tio åren)!!!

  Den där superduperlyxiga känslan har dock ännu inte infunnit sig än då den sedan inflytt saknat överkast och kuddar. I helgen kom vi dock ett steg närmare känslan då ett stort täcke och innerkuddar köptes. Påslakan och kuddvar saknas dock så just nu är sängen en studie i beige. Längtar efter att kunna färdigställa intrycket och att kunna få möjlighet att göra det på studs med Dirty Linen vore beyond underbart.

  Maricka 2017-02-27 15:23:53
  Svara
 • Jag skulle vilja ge detta set till min fantastiska mamma @evadustler. Hon är bara värd det allra bästa i livet. Inte minst en god natt sömn i underbart drömmiga linnelakan!

  Marie 2017-02-27 15:11:47
  Svara
 • Skulle vilja ge dom till min kära pojkvän då de passar hans stil enormt bra!
  Gillar industrikänslan i hans lägenhet.

  Jennie Westerback-Friberg 2017-02-27 14:39:32
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna de här fina lakanen till min syster som är världens bästa! <3 De skulle passa perfekt hos henne 🙂

  Jenny Gunnarson 2017-02-27 14:24:19 http://finest.se/jennygunnarson
  Svara
 • Jag skulle ge lakanen till Andreas som jag ska flytta ihop med i vår. Det skulle bli den första pryl vi har tillsammans i hans hus. Och det blir en heads up för stilen i vårt framtida gemensamma hem.

  Madeleine 2017-02-27 14:10:18
  Svara
 • Hej!! Helt galet fina lakan från Dirty Linen som jag skulle vilja ge till… trumvirvlar.. mig själv! Har precis vågat mig på att måla mitt sovrum mörkblått och tror att detta set skulle vara sååå fint till. Ett sovrum där man kan få lugn o ro <3 Kram Anna

  Anna W 2017-02-27 14:09:38 http://instagram.com/annawestermark
  Svara
 • Jag vill vinna dessa till min sambo Lars!

  Mirjam Bayer 2017-02-27 13:44:21
  Svara
 • Hej,
  Jag skulle gärna vilja att min son @andreasfrsmn vinner dessa då han är lite dålig på att byta lakan i sin säng o skulle behöva dessa snyggingar så han får flera ombyten. Annars är hans lägenhet så snyggt stylad så det är sängen bara som behöver ett lyft!!

  Lena 2017-02-27 12:58:45
  Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry