Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Filippa K Soft Sport SS17

Filippa K har startat en fristående kollektion med egen label ”Soft Sport”. Fokus ligger på en ärlig representation inåt snarare än fokus på att skapa en representativ bild av sig själv utåt. Kollektionen består av avslappnade och moderna plagg för träning, resor och fritid med omsorgsfullt valda färger som skapar en harmonisk känsla. Deras SS17 är inspirerad av balett och streetwear där lager på lager och användning av proportioner formar looken. Materialen växlar mellan högteknologisk jersey, ren modal och tencel, till ekologisk bomull och exklusiv kashmir. Själva färgpaletten domineras av neutrala toner som mandelbeige och gråmelange som lyfts upp av midnattsblå, mullbärsröd och puderrosa. Kamouflageprint och citrongult som accentfärg tillför en sportig känsla till kollektionen. Du hittar kollektionen här.

01_softsport_066_v3 01_softsport_067_v3”För mig är Soft Sport en självklar del av Filippa K där funktion och komfort är i fokus. Jag tänker ofta att det viktigaste är att erbjuda kvinnor en enkelhet i vardagen, att det handlar om att känna sig bekväm och blicka inåt.” Säger Karin Segerblom, medgrundare av Filippa K som leder designarbetet för Soft Sport.

01_softsport_088_v3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind