Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen


Fredagen fick en bloggpaus med tanke på de hemskheter som pågick. Mina tankar går självklart till alla närstående till de som avled. Tänk att vakna upp, göra frukost, gå till jobbet precis som vilken annan dag som helst, men det man inte vet är att man ska falla offer för terrorn just den dagen. Jag ryser. Det kunde vara vem som helst. Själv är stan mitt arbetsfält och jag och mina assistenter sprang runt hela den dagen. Men Just i fredags åkte jag hem tidigare än planerat, något jag aldrig gjort någon gång det brukar snarare vara tvärtom. Och precis när jag kört ut från stan får jag höra om det på radion. All ondska och terror som pågår, det finns egentligen inga ord som beskriver hur hemskt det är. Men ville ändå skriva av mig några rader om det. I helgen har jag bara velat vara med familjen. Pausa från allt. Ta det lugnt och ge mina tankar till de drabbade. Orups låt Stockholm har blivit kallt går på repeat i min skalle, jag kan inte stänga av, den får surra där uppe ett tag till. 

Ta hand om varandra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Pamela Bellafestas webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind