Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn mobilskal från The Case Factory 

Så här ser min mobil ut med skal från The Case Factory. Jag har valt en med en skalbagge som enligt forna Egypten symboliserade styrka, framgång och livskraft. 

Har fått möjlighet att lotta ut ett sånt här skal till er kära läsare – med egna initialer då såklart. Det passar till iPhone 7  och 7 plus, är handgjort i italienskt läder.

För att vinna skulle jag vilja att du berättar vilket samtal under ditt liv som har varit livsavgörande och varför. Kommentera här på bloggen!

För egen del så var det när jag och min pappa var på en Finlandsfärja på väg till Åland. Cia Jansson ringde från Elle ringde och berättade att jag hade fått jobbet som modeassistent. Det var sprakig mottagning, jag stod i en hörna och tryckte mobilen mot örat för att höra. Jag och min pappa blev så sjukt glada och firade hela båtresan. Minns varje sekund som om det vore igår fast det var nästan femton år sen nu. 

Hoppas du vill dela med dig av din berättelse! Vinnaren dras nästa helg.
X

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Glömde skriva att jag har en iphone 7! ?

  Malin W 2017-05-23 12:45:21
  Svara
 • Da jeg skjønte at min store kjærlighet hadde som mål å gjøre seg selv lykkelig, mens jeg er avhengig av at de rundt meg har det bra for at jeg selv skal ha det bra. Måtte gå noen runder med meg selv, men er ikke kjærester lenger….

  Lene 2017-05-20 14:30:57
  Svara
 • Det var i februari i år på flyget till New York. Ovanför Grönland pratade min tonåriga dotter och jag om allt det viktiga i livet. Oftast är det tystnad och smällande dörrar som gäller men nu fanns plötsligt oceaner av tid, närheten i kabinen, inga störande telefoner och så pratade vi ikapp. Vi skrattade och grät och kramade varandra hårt.

  Sanna 2017-05-15 23:05:15
  Svara
 • Efter en dimmig kväll för snart 11 år sedan gav jag mitt nummer till kvällens ragg och stängde taxi dörren och vi körde iväg. Två minuter senare ringer det ett okänt nummer och jag svarar: ”Ja hej, det är Kalle. Jag fick precis ditt nummer och tänkte att du kanske ville ha mitt också?!”. ❤️

  11år senare oskiljaktiga är vi nu gifta, nyblivna husägare och bebis påväg. Halleluja livet!

  Malin W 2017-05-15 09:10:16
  Svara
 • Jag glömmer aldrig när jag satt på en föreläsning för drygt 8 år sedan under den termin jag bodde i Uppsala och läste konstvetenskap och arkitektur när det ringde och jag fick beskedet att jag blivit antagen till läkarprogrammet i min hemstad Linköping,3e gången jag skökte och började ge upp hoppet!
  Att jag där skulle möta den person som kom att bli det viktigaste i mitt liv och som om några månader ska bli far till vårt första barn kunde jag inte drömma om!! Det samtalet ändrade verkligen mitt liv och bag vågar inte ens tänka på om det inte blivit så-så fulländat!

  Joanna 2017-05-14 17:38:18
  Svara
 • Önskar mitt samtal var av den lyckligare och gladare sorten men det är det inte fast det är ändå ett av de bästa och värsta samtal jag upplevt. Samtalet inträffade nu i slutet på mars när jag för sista gången fick prata med min mammas man som funnits i mitt liv sedan mina tidiga tonår. Allt var så surrealistiskt och overkligt men vårt sista fåordiga men fina samtal gav mig förståelse för hur han hade det och gav mig ett riktigt avslut och farväl då han somnade in ett par timmar senare och jag aldrig hann dit för att ta farväl på något annat sätt. Svårt att förklara men det känns så fint och bra och något jag är så otroligt tacksam för så här i efterhand. Galna Roffe poffe <3 🙂

  I W M 2017-05-13 20:58:52
  Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!