Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Projekt ordning i garderoben

Det ska erkännas att jag lägger all energi på mitt jobb men när det kommer till min egen garderob och ordning så är det total kaos. Det ser på riktigt ut som en torktumlare när man öppnar den. Skomakarens barn som man brukar säga..men nu i höst har jag tagit tag i det här ordentligt. Förvandlingen får du se nästa vecka, tills dess bjuder jag på en stökig just nu-bild.

Som sagt, kaos. Planen är att rensa ut ordentligt och..

..göra om det här rummet i källaren till en walk in. Fortsättning följer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad heter färgen på väggen?

    hanna 2017-10-13 12:06:36
    Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!