Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Drömgarderoben är äntligen klar!

Minns du min stökiga garderob som jag la ut bilder på förra veckan? Efter att ha levt i renoveringskaos under en väldigt lång tid så har nu garderoben äntligen blivit klart.
Jag har alltså gjort om ett litet rum i källaren till en walk in. Gjorde en hel del research och bestämde mig för Lumi.
Trodde inte att man kunde bli så lycklig av en garderob, men faktum är att när jag klev in i den för första gången när allt var uppsatt så slog mitt stylisthjärta ett extra slag. Har aldrig haft något liknande och blir glad varje morgon när jag ska klä på mig – jag vet exakt vart allt finns och det hänger snyggt, prydligt och luftigt.
Det mest positiva med att få ordning på sina kläder är att man får en sån bra överblick, det är som att man ser allt i livet mycket klarare helt plötsligt. Jag såg direkt vad som saknades och vad som skulle bort, bestämde mig för att den här garderoben inte får innehålla ett enda plagg som jag inte gillar.
Efter att ha läst boken Konsten att Städa gjorde jag enligt författaren Marie Kondos metod och la ut allt på sängen, gick igenom plagg efter plagg. De som jag inte kände kärlek för åkte bort. Sen i min gamla garderob intill sovrummet har jag vad jag kallar ”trädgårdskläder” sånt man kan dra på sig på helgerna när man bara är hemma [läs gamla kashmirtröjor och jeans).
Kom på mig själv att jag äger alldeles för många grå tröjor.
Min gamla favoritskjorta från Stella McCartney och skinnjacka från Filippa K.
Var sak på sin plats! Fyra svarta väskor för olika tillfällen.
Foto: Rasmus/Studio Emma Svensson
I samarbete med Elfa Lumi AB

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Pamela Bellafestas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!