Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Rugger Upcycled

Rugger Upcycled är en limiterad capsule collection av skjortor– tillverkade av överblivna tyger som designteamet från GANT bestämde sig för att ta tillvara på. Skjortorna är gjorda i 100% bomull och finns bara i 150 exemplar.

Denna skjorta är min favorit från kollektionen. Se alla skjortor här!

x

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Trodde först att det var boomerang som kom med en ny kollektion med återvunna skjortor. Tycker det är lite konstigt av ett företag som gant att göra en väldigt lik kollektion som ett märke som ligger så nära dem. Älskar hållbarhetstänket i modebranschen, men lite konstigt i detta fall.

    Hanna 2017-10-16 22:29:53
    Svara
Pamela Bellafestas webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!