Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Nyårslöften och plåtningar

Jag rivstartade förra veckan med webbplåtning för Softgoat och kampanjplåtning för Twist & Tango.

Känns skönt att vara tillbaka efter ledigheten. Förra veckans alla vakna timmar gick åt till jobb så den här veckan jobbar jag på mitt nyårslöfte – att lära känna min vänstra hjärnhalva lite bättre. Dvs bli mer uppstyrd, få kontroll på enligt min mening tråkiga saker. Började redan i helgen med en gigantisk utrensning av garderoben.

Bild från Softgoat-plåtningen. Foto: Studio Emma Svensson.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Pamela Bellafestas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!