Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Pamela Bellafesta

Mina favoriter

SE ALLT

Bästa jeansen från KappAhls Limited Edition

Sist ut med mitt samarbete med Kappahsl Limited Edition-kollektion så har jag valt att styla det lite enklare och mer streetigt.

Jag har utgått från de här jeansen som är perfekta om man letar efter en modell som man vill kunna både klä upp och få mer casual. Just nu känner jag för att kombinera dem med den här T-shirten och leopardfärgade sneakers. Sen om det vankas utgång byter jag till den här skjortan och ett par klackar samt adderar ett beigefärgat läppstift och en lagom dos av min favoritparfym så är jag redo på två minuter!

Älskar den här T-shirten, fin att bära med både nedvikt och uppvikt ärm. Finns även med texten New York, se här.

Viktigast av allt – se alltid till att matcha utfått med dina växter.

Foto: Alma Vestlund/Studio Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Pamela Bellafestas webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!